Не зупиняймося робити добрі справи!

09 лютого 2015, 14:21
Власник сторінки
0
16

Місія виховання - це в першу чергу благородність та самовідданість

 Не зупиняймося робити добрі справи!

Сучасними  умовами суспільного розвитку та соціально-економічного, політичного, правового, культурного поступу країни безспірно є моральність, патріотизм, духовність та інвестування у людський капітал. Людський капітал – є найціннішим стратегічним ресурсом держави, і він має бути нею захищеним.
Виховання молодого покоління завжди було, є і буде найважливішим фактором, який сприяє зміцненню загальнодержавних цінностей, а формування дитячої свідомості на підґрунті національних традицій є заставою створення елітного потенціалу нації. 
Місія виховання - це в першу чергу благородність та самовідданість. Доброта, турбота, небайдужість, щедрість та відкритість сердець – все це вкрай потрібно нашим дітям. Практично  неможливо висловити словами, як ці якості дорослих потрібні дітям,  позбавленим сімейного вогнища та батьківської любові.  
  Хто як не ми, молоде покоління, повинні надавати позитивний приклад  оточуючим і приділяти увагу речам, які у повсякденному житті виходять за межі нашого зору?
Незважаючи на  завантаженість  та власні  проблеми, які є ні чим у порівнянні з відсутністю батьківської опіки, ми повинні бути причетними до процесу формування свідомості дітей та підлітків, які потрапляють за волею долі до  Комунального  закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей». 
Підтримка професійних вихователів та працівників освіти відбувається шляхом об'єднання. Їх досвід спілкування з дітьми таких різних і важких доль свідчить, що є вкрай важливим і сприятливим для встановлення з ними безпосереднього контакту – це наявність у людини високих морально-етичних цінностей. Вони намагаються не просто застосовувати усі відомі закони риторики при спілкуванні з дітьми, а в першу чергу їхнім бажанням є те, щоб вони нас почули і сприйняли відвертість допомоги та навчилися довіряти.
Системний підхід до будь - якої справи завжди приречений на успіх, тому на початку кожного року молодь ретельно складає план заходів, спрямованих на моральну підтримку дітей та підлітків, позбавлених батьківської опіки та любові. 
За кожною із наших зустрічей стоїть нелегка робота: це і збір речей для дітей різного віку, і придбання засобів особистої гігієни, спортивного інвентарю, канцелярських товарів, вкрай потрібної дитячої літератури. 
Суттєвим є те, що  організаційні заходи мають відображення у настрої дітей, їх зацікавлених поглядах та захоплених усмішках.
Багато чого бажаного ми робимо, але  на  заваді у реалізації масштабних задумів,  як не прикро, стоїть обмеженість грошей. У нас на меті єдине: щоб кожна дитина, яка потрапила до цього закладу, відчувала свято у своїй тимчасовій домівці і у власних душах. 
Покоління, яке зростатиме на скарбі духовної мудрості та  гармонії,  створить вирішальну більшість обдарованих, талановитих, обізнаних, ініціативних, творчих, інтелектуально розвинутих  з новим поглядом людей. Усім відомо, що лише  на міцному фундаменті тримаються велетенські вежі та від того, який фундамент вже зараз ми закладаємо у свідомість юного покоління, буде залежати чи зросте потенціал нації в цілому чи зможуть вони укріпити  дієздатність її еліти. Ми кажемо не зупиняйтеся робити добрі справи!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.