Секс це те, що руйнує чи скріплює стосунки?

15 жовтня 2013, 17:08
Власник сторінки
0
504
Секс це те, що руйнує чи скріплює стосунки?

Це буде схоже на початок маніфесту, присв'ячений угризінням совісті людини, яка кохає і боїться оступитися, де цього не треба робити.


Секс - чудовий спосіб, який до непристойності розкриє значення слова "relax".

Всі люблять отримувати задоволення, щоб аж мізинчики на ногах могли на це подивитися. Дуже просто у період повної моральної свободи суспільства знайти собі "друга по сексу", але і "букет Венери", як модно зараз готовити, можна отримати). І дівчина з норвежською освітою, і Сергій із Запоріжського університета мріють знайти людину-партнера-половинку, яка сидітиме поряд, коли вийде на екрани 23 сезон "Всіх жінок відьом". Таке от поєднання, припустімо, освіченої, доброї, працьовитої, розпустної людини, типу, ідеал.

Попре це все, перепрошую за відвертість, ми трахаємось з першими такими ж. "Дєвушка на ночь" - дуже популярно. Так буває раз, другий, тоді трохи може затянутись, тоді четвертий, і так далі. А тоді ми плачимо з пляшкою пива в барі на цокольному поверсі будинку з малосімейками і знову біжим, як хом'ячок в своєму колесі - "развтрат и умиление".

Настає час, коли ми знаходимо саме того, хто нам дійсно підходить. І тут немає значення, де, при яких обставинах, навіщо ви познайомились. Ви разом. Вам добре. Ви плануєте прожити разом життя. Зі свого досвіду знаю, що будуть перепони - завжди є. Та скоріше за все, воно того варте і ви чекаєте. Чекаєте вдома, наодинці, отак мовчки. А як же секс? Ні, а як же фізичні потреби?

Ні для кого не секрет, що таке мастурбація - надвичайно розповсюджене дійство, яке уже навіть дівчата полюбляють. Зустрічала більшість дівчат, які можуть відкрито про це говорити, а ті, хто відгукується про це негативно - соромляться, на мою думку. Пречудовий вихід обійтися без зради та зберегти стосунки. Зараз можна придумати все що завгодно для 10-хвилинного задоволення, починаючи від фалоімітатора для дівчат до брудного порно і гумової вагіни для мужчин.

Якщо вправно помізкувати, стосунки з одним сексуальним партнером цілком можливі. Можна експерементувати, стримуватися. Головне бажання. Пробувати щось нове - весело, як мінімум. Уже придумали таке, як секс по скайпу та у текстовому режимі. Знаєте, були випадки, коли і такі дивні розваги змушували квітнути сакуру всередині тіла.

Людина ладна уявити новий світ у себе в голові, так само можна уявляти кохану людину, якщо та далеко. Любов творить неймовірні речі. Секс стає таїнством закоханих і повітрям кожного вдиху. Він перетворюється на дію, яка чекає свого терміну. Терпіння приносить велику мудрість. Відповідно стосунки стають міцнішими. Зрада, навіть, якщо вона не буде виданою на вселюд, йой, як похитне стосунки. Вірність дуже дисциплінує. Все стає зрозумілим і пріорітети міцно закріплюються на своїх сходинках.

Терпіння, розлука роблять любов сильнішу, розпалюють пристрасть... це ватре того, щоб утриматись від бажання отримати чуже, нелюбе тіло на одну ніч.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.