Харизматами народжуються, а людьми-брендами стають

17 березня 2017, 21:33
Власник сторінки
Брендмейкер, релайтер, политбрендолог
0
43
Харизматами народжуються, а людьми-брендами стають

…«Країну на перезавантаження», − цей вербальний концентрат став головним суспільним меседжем. Радикальних змін вимагають усі соціальні страти.

   …«Країну на перезавантаження», − цей вербальний концентрат став головним суспільним меседжем. Радикальних змін вимагають усі соціальні страти. Стара політична еліта своєю бездіяльністю довела країну до повного банкрутства, а народ - до крайнього ступеню зубожіння. Тому саме сьогодні мільйони українців бачать єдиний вихід з кризи, яка вже позначилась на мапі буття як летальна: через «демонтаж» старої системи і прихід у велику політику якісно нових, молодих, амбітних, перспективних людей, які б своєю злагодженою роботою змогли сконструювати нову державну парадигму і тим самим вберегти Україну від фатальних наслідків.

   Нові лідери – на них чекають і на них покладають надію. У політичному житті нашої країни наразі надзвичайно зріс попит на людей, здатних професійно виконувати роль і функції політичних лідерів. Одним словом, нова політична еліта – екзестенційна необхідність. Саме усвідомлення цієї необхідності стало особисто для мене і для команди однодумців-професіоналів у сфері політичних відносин тригером певних дій, які трансформувались в ідею проведення зустрічей зі студентами вищих навчальних закладів країни на тему:«Молодіжне лідерство як фактор соціального розвитку суспільства».

   Сьогодні ми завітали у Національний університет харчових технологій (НУХТ). Тож можемо вважати, що масштабний проект, який охопить всю Україну, розпочато.

   Динаміка зустрічі, питання і відповіді, позитивні емоціїї найвищого гатунку – все це каталізувало бажання не зупинятися. Зустріч із авангардом активного студентства перевершила усі сподівання. Адже попри досягнення цілей та завдань, серед яких: і оцінка гостроти ситуації в політичній сфері, і пошуки виходу для владних структур і політикуму, і формування «соціального запиту» на підготовку молодих кадрів, і створення підґрунтя та передумови для зміни поколінь в політиці, важливо відзначити головне: у форматі сторітелінгу учасники та присутні почули "живі" історії.

   Сьогодні я щиро дякую всім тим, хто висловив слова подяки за організацію заходу та мій виступ на ньому. У своєму виступі я намагалася актуалізувати питання, пов’язані з формуванням персональних брендів, механізмами їх просування, дати конкретні поради щодо створення особистого «Я». Немає більшої радості,ніж коли ти чуєш на свою адресу слова вдячності. Сьогодні вони були справжнім єлеєм для моєї душі. Мене вразила активність нашої молоді, наших молодих лідерів, їх цікавість і бажання «творити себе». Частіше за все запитують: «А скільки часу треба на створення власного бренду?». Генерація особистого бренду - це перманентний процес. Самоаналіз, пізнання своєї суті, в ході якого людина повинна виявити свої домінуючі якості і навички, визначити унікальні таланти і презентувати себе світу з урахуванням власної унікальності – це завдання всього нашого земного життя.

   «Харизматами народжуються, а людьми-брендами стають», - я не втомлююсь повторювати цей свій вислів, коли працюю з особистістю, коли разом ми генеруємо персональний бренд.


P.S. … Я дякую своїм колегам Інні Силантьєвій та Аллі Ратушній за те, що в цей день у вселенський репозиторій ресурсів та енергій під умовною назвою «Все для блага і процвітання країни» надіслали частинку себе, не шкодуючи ані сил, ані часу…


P.P.S. … Фактором успіху у будь-якому проекті є команда, партнери, всі ті, хто підтримують. … Сьогодні наші проекти, пов’язані з молоддю, проходять під егідою Радикальної Партії Олега Ляшко. Сьогодні нашу ««Школу персонального брендинга, політичного піару та соціального іміджу» активно підтримує Всеукраїнський Рух «Жінки за зміни», «Центр міжнародних стратегічних комунікацій», «Інститут територіального брендингу».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: молодежь,РПЛ,студенти,радикалньа партія олега ляшка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.