Політичний цинізм на крові патріотів

20 лютого 2017, 14:39
Власник сторінки
0
33

Справжні патріоти України

Чергова річниця вшанування пам’яті героїв Небесної сотні продемонструвала українському суспільству і всьому світу нашу нездатність та несвідомість правильно сприймати сумні історичні факти. Адже організовувати в столиці масові заворушення та бійки з поліцією на тлі скорботи родин загиблих і вшанування їх подвигу в угоду власним політичним амбіціям є верхом цинізму.

Я кий, до речі, продемонструвала пара народних депутатів від «Садопомочі», які в обмін на блокування вивезення львівського сміття блокують вивезення донецького вугілля. Великий люстратор Єгор Соболєв та поранений у сраку комбат Семен Семенченко навели у Києві справжній шухер з усіма сумними наслідками: блокуванням адміністрації Президента, сутичками з поліцією та затриманням найбільш активних хуліганів, серед яких яскравим взірцем постав кинутий пикою на парапет поліцією «мислитель» Коханівський. Їх бажання встановити намет у центрі міста для блокади поставок вугілля з Донбасу, м’яко кажучи, ніхера не зрозуміле, адже хочеш блокувати – їдь і блокуй, до чого тут намети біля АП?!

До речі, чому саме намети тепер вважаються головною лякалкою мітингувальників? Час від часу їх проносять, привозять, встановлюють, шматують, зберігають, обсцикають, обсир… та роблять інші маніпуляції. Пора б взагалі встановити намету пам’ятника, як основній рушійній силі всіх революцій. І чому саме центр Києва має тримати на собі всі наметні забаганки революціонерів? Чи не простіше підігнати «газельку», вивалити звідти купу цегли і цементу і швидко власноруч побудувати готову хатинку на кшталт «Хіжини дядька Тома»? І вигідно, і недорого, і в оренду можна здавати?

Але хлопці знають, що роблять. Під час своїх палких промов мовою «російського окупанта» Семенченко називав дуже точні цифри закупівлі, транспортування і продажу на території України цього ненависного вугілля. Він вже навіть прикинув, скільки йому т а його патрону Коломойському перепадатиме з тонни, якщо вони цей бізнес, нарешті, спрямують собі у кишеню. Адже апетит приходить під час їжі, і вкрадених Коломойсьмим 8 мільярдів доларів з державних прибутків йому вже виявляється замало. А такий «смачний» бізнес, та ще й з можливістю політичного тиску на уряд та президента – це саме те, чого наразі Бєня бажає, щоб відновити «статус кво» після націоналізації «Приватбанку».

Тепер про цинізм народних обранців. Організовувати протестні заходи і бійки з правоохоронцями під час вшанування національної трагедії – це цинізм. Використовувати нещасних родичів загиблих під час подій на Майдані та у зоні АТО для досягнення своїх вузькокорпоративних цілей – це цинізм. Під час акції у своїх промовах жодного разу не згадати світлу пам'ять героїв Небесної сотні – це найвищий цинізм. Адже Семенченка та Соболєва цікавили тільки майбутні прибутки від вугільного бізнесу, до чого їм якісь загиблі українці, на крові яких вони стали можновладцями. І доля інших жителів України, які через відсутність вугілля на ТЕЦ можуть залишитись у своїх домівках без світла і тепла їх теж не цікавить. Тільки власні інтереси, тільки власні амбіції, тільки власні прибутки.

Адже коли інші, більш розумні і працьовиті заробляють своїм розумом, ці невдахи намагаються заробляти своєю горлянкою, залучаючи «недалеких» радикалів для тиску на владу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.