БУДИНОК ПРОФСПІЛОК ВКРИТО НОВИМ БАНЕРОМ

19 січня 2016, 23:56
Власник сторінки
Заместитель Председателя Федерации профсоюзов Украины
0
186
БУДИНОК ПРОФСПІЛОК ВКРИТО НОВИМ БАНЕРОМ
Будинок профспілок з новою захисною сіткою

Поки йдуть суперечки про те, хто і скільки сміття вивіз з Будинку профспілок та чи заслуговує право на рекламу Vodafonе, профспілки самотужки подбали про безпеку киян та гостей міста

Ці роботи було виконано профспілками виключно за власні кошти, адже допомоги, попри щирі обіцянки, ні від кого не надійшло. Безліч громадських організацій та окремих діячів спромоглися лише на безпідставні нарікання у бездіяльності профспілок, мовляв, забруднений банер, завищені показники з вивозу сміття, претензії до кав’ярні, відкритої у сусідній будівлі і т.і. Під час Революції гідності у Будинку профспілок був розташований Штаб національного спротиву,  в Будинку профспілок можна було зігрітися, випити чаю, поїсти. Навіть у такий складний для країни час профспілки виконували свою функцію з підтримки, допомоги та захисту не тільки членів профспілок, а й кожного українця, який того потребував. Після пожежі у лютому 2014 року будівлю і майно було пошкоджено, практично знищено, а відновлення Будинку профспілок лягло лише на плечі ФПУ. Самі розпочали очистку прибудинкової території та підвальних приміщень від шин та барикад, самі  грузили сміття для утилізації, а для більш складних робіт з демонтажу аварійних плит перекриттів та вивозу будівельного сміття було запрошено підрядників, які надавали фотозвіти виконаних робіт, а саме – кожна відвантажена сміттям машина сфотографована із фіксацією дати та часу. Лише за 2014 рік було вивезено 8 820 тон сміття.

Така ж ситуація склалася і з банером на Будинку профспілок. Балачок про допомогу було безліч. Старий банер зняли, показали киянам незаживаючі рани революції, а її наче й не було, як і обіцянок про допомогу. Федерація за власні кошти встановила нову захисну сітку, чим убезпечила для киян та гостей міста територію навколо будівлі відповідно до правил благоустрою міста. Тепер і оку приємно, і для громадян безпечно. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: профсоюз,баннеры,Дом профсоюзов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.