В Україні вільно діє Біле Братство ЮСМАЛОС під виглядом секти АллатРА

19 листопада 2014, 16:21
Власник сторінки
1
592

Головний вояка білого арійського фронту Марина Цвігун, вона ж Марія Деві Христос, вона ж В. ПреобРАженська продовжує "рятувати" Русь

В Україні з'явилася нова синтетична теософська РАшистська секта "АллатРА"

Тільки вона зовсім і не нова. Ми вже призабули про несамовитих білих братів ЮСМАЛОС. А вони знову з'явилися цього літа, але вже в новому обличчі.

І знову Київ атакують сектанти, стурбованого душею "русів" - теософська секта «Міжнародний громадський рух воїнів світла «АллатРА». Київ - основна мета Геліара (воїн РА - гелі РА), вони повинні звільнити Київ - серце древньої Русі, від сил зла.

При першому погляді на секту звертає на себе увагу, що вони використовують ті ж методи роботи з людьми, що й Біле Братство ЮСМАЛОС: ставка робиться на аудіолекції, відбуваються такі ж маніпуляції зі словами. Якась Анастасія Нових, обличчя і біографія якої, звичайно, невідомі, вчить читачів новому баченню світу, поєднуючи псевдодавнє знання з особистими "прозріннями" (судячи з вчення, ця загадкова авторка сама Марія Деві Христос, вона ж Вікторія ПреобРАженська, або просто Марина Цвігун).

Судячи по картинці чотиригодинний лекції (сучасні молоді люди в компанії попа з величезним хрестом на шиї розмірковують про пустотність і Шамбалу) перед нами класична теософська секта. Добре спонсована, оскільки є гроші на зйомки відеосюжетів, фільмів - в ютубі є їх канал, який часто оновлюється, реклама у Гуглі. У жовтні був розміщений сюжет з українським співаком Віталієм Козловським, який розмовляв з сектанткою по-російськи і гортав їх книгу.
Якщо ми звернемося до самої книги під назвою "АллатРа", то на початку тексту спостерігається ідеологічна схожість з проектом В. Мегре про Анастасію. Вже нова Анастасія теж стверджує, що людству 2 млн. років та викладає метафізичні фантазії у звичному діалозі на кшталт В. Мегре. Але все в кінці все ж таки грубо переходить на Творця всесвіту, Господа та Праматір світу. Ми бачимо викладення ідеології, ідентичної ідеології Білого Братства ЮСМАЛОС про народження усього з хаосу, а цей хаос - це Праматір усього. Ви ще не забули, що Праматір'ю світу назває себе Марина Цвігун? У Білому Братстві від самого початку був культ Ра. За версією сектантів, Ра - звук бога творця, а Аллат - творча сила цього творця, Праматір світу, тобто Марина Цвігун. Остання листопадна публікація на сайті Білого Братства ЮСМАЛОС має назву "Христос- София - спасительница Руси".


Все б нічого, але раптово в Коростені замість знесеного пам'ятника Леніна, влада міста встановили символ цієї самої РАшистской секти, що привело в шок жителів міста. Вони то очікували побачити на цьому місці тризуб чи Пам'ятник Небесній Сотні.


Під тиском громадськості Коростеня пам'ятник був знесений через тиждень, а його реклама знищена. Коростень - традиційно регіоналівське місто.

Отже, тепер російські політтехнологи пропонують українцям замість культу Леніна культ РА-сонця, РАСи (Раса Велика), Расєї. Ну і, звичайно, людей з «чистими намірами» закликає до своїх лав АллатРА для боротьби зі "злом", що зараз знаходиться у Києві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: АллатРа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.