Сім'я мера Ірпеня відкрила притулок для прокурорів ГПУ?

07 липня 2017, 20:29
Власник сторінки
0
256

Про "кротів" в ГПУ і продажних шкур з БПП




З декларації прокурора ГПУ Смаїла Абдуллаєва стало відомо, що він з 2014 року винаймає ( http://kotsubynske.com.ua/2017/07/06/prokuror-hpu-orenduje-kvartyru-v-karplyukiv/ ) за символічну суму елітне житло в "королів нерухомості" - мера Ірпеня Володимира Карплюка та його дружини Лариси Карплюк.

Мабуть всі вже призабули, як минулого року через обшук, який проводили слідчі ГПУ, Володимир Карплюк втік на чужину перечекати "бурю". Цього року аналогічна ситуація. "Хтось" завчасно попереджає мера Ірпеня про обшук, який має відбутися і він разом зі своїми заступниками вирушає в США під мексиканський кордон, де звідти він на своїй сторінці у Facebook починає активно писати пости, що буцімто це була запланована поїздка за десятки тисяч кілометрів через океан з метою проведення переговорів з бібліотеками щодо обміну книгами!!!, а обшук в міській раді проводить продажний мент, якому заплатили 100 тис дол, щоб створити інформаційний привід під час його відсутності...Але навіщо брати з собою усіх своїх заступників? Не те що дивно, а смішно, чи не так?

Тільки дурний може не розуміти, що цього патріота великих кейсів набитого "бенджамінами франклінами" хтось постійного інформує, а іншими словами "зливає інфу". Ви вже, мабуть, здогадалися, що одним з цих прокурорських "кротів" і є Смаїл Абдуллаєв.

Юрій Луценко, чому Ви заплющуєте очі на такі кричущі речі? Уявіть, щоб хтось з Ваших підлеглих жив в будинку якогось кримінального авторитета, користувався його авто, приймав джакузі з дівчатами з низькою соціальною відповідальністю, їв чорну ікру і запивав вином 1944 року... Щоб сказали українці про очільника ГПУ, коли його підлеглі займаються відвертим "покриванням" злочинця? А зараз, в принципі, в одному з будиників Карплюка за участю Ваших підлеглих відбувається саме це. Чи можливо Карплюк з дружиною мільйонершою почав займатися благодійністю для прокурорів і роздає їм житло?

Також не маю права не згадати в цьому пості про чергове свавілля команди Карплюка за участю депутатів від БПП.

Петро Порошенко, прошу звернути на це увагу.

В Ірпені фракція БПП Вас дискредитує, підставляє і спеціально на користь екс-регіонала Карплюка "вбиває" Ваш рейтинг.
Нещодавно на сесії Ірпінської міської ради сумнівній фірмі "Олімп" дозволили забудувати понад 9 ГЕКТАРІВ!! земель заплави річки Ірпінь, що мали сільськогосподарське призначення!! Це ж яку фантастичну суму отримала Марія Шевченко за те, що продала свій і голоса фракції БПП за таке ганебне для містян Ірпеня голосування. В якій країні ми живемо, Петро Олексійович? Тисячі жителів Ірпеня обурені, але що ми можемо зробити, коли такі депутати, як Марія Шевченко спекулюють Вашим чесним ім'ям і влаштовують страшний дерибан ірпінських земель та нещадне знищення лісу?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Земля,Ирпень,генпрокурор,ліс,Ирпеньский городской суд,Юрій Луценко,зеленый Ирпень,дерибан,свавілля,Ірпінь,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.