В Авдіївці зараз працюють екіпажі медиків ПДМШ ім. Пирогова

31 січня 2017, 15:16
Власник сторінки
Народний депутат України
0
430
В Авдіївці зараз працюють екіпажі медиків ПДМШ ім. Пирогова
медики ПДМШ

Медики евакуювали пацієнтів районної лікарні, що розташована на лінії вогню.

Наші медики роблять велику і героїчну справу у Авдіївці, що перебуває на межі гуманітарної катастрофи.

Діють швидко і фахово, часто компенсуючи байдужість і безпорадність держави та органів влади...

Зараз у найгарячішій точці Донбасу - Авдіївці працюють 4 екіпажі медиків Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Пирогова.

Особливі теплі слова тим медикам, які на чолі з Олександром Гагаєвим уже поверталися з ротації в зоні АТО до Києва, але до столиці так і не дісталися, - дізнавшись про загострення в Авдіївці, повернулися на допомогу своїм побратимам! Щиро вдячний вам за відвагу та самопожертву!

Разом із моїм побратимом Геннадієм Друзенком, партнерами з ПДМШ ім.Пирогова одразу, ми, не задумуючись, відгукнулися на прохання Управління екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ і відрядили до Авдіївки медичні екіпажі. 

“Зараз на місці працює 4 лікарі невідкладної допомоги та 8 фельдшерів. Це – 4 екіпажі. У результаті обстрілів Авдіївка зараз без електроенергії, зв’язок із ними поганий, - бережуть телефони, бо зарядити апарат проблемно. Тому всю інформацію отримуємо напряму від нашого віце-президента зі взаємодії зі Збройними Силами України та іншими збройними формуваннями в зоні проведення АТО Олександра Гагаєва", - написав мені щойно Геннадій Друзенко.

Олександр Гагаєв телефоном повідомив, що з великими трудами організували транспорт, разом із місцевими лікарями ПДМШ евакуювали пацієнтів Авдіївської центральної районної лікарні, куди кілька разів влучали снаряди.

Дякую, побратими.

В дорозі на передову і наш черговий модуль для бійців!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Наливайченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.