Подруга «Лесника»

28 грудня 2015, 14:37
Власник сторінки
1
119
Подруга «Лесника»

В продовженні теми останніх новин вітчизняних ЗМІ про псевдопатріота та антигероя Олега Мужчиля — «Лесника», хотілось би не залишити без уваги окремих персон з оточення останнього, а саме Шевельову

результаті довгих пошуків інформації на цю загадкову особу, вдалось дізнатись дуже цікаві моменти з біографії громадянки РФ Шевельової, в якій присутні факти давнього та достатнього досвіду у співпраці з представниками російських спецслужб, а головне майбутній зв’язок з «Лесником», Олегом Мужчилем.

За деякими даними, ще під час роботи спеціалістом на державній корпорації РФ по атомній енергії «Росатом», Шевельова віддано доносила представникам ФСБ інформацію про співробітників корпорації які мали різкі висловлювання та невдоволення на адресу керівника країни Путіна.

Можливо, саме тоді представники спецслужб побачивши відданість у своїй справі, вирішили піти ще далі та надавши псевдонім «Ліквідатор», впровадили Шевельову членом в одну з заборонених організацій на території Росії, під назвою «Русскоговорящих украинских националистов», де остання і познайомилась з «Лесником».

При цьому, Шевельова одночасно приймала участь у функціонуванні ще одного антиросійського мовлення, Інтернет ресурсу «liquidation.ucoz.ru», на якому активно розміщувались матеріали з жорсткою критикою президента країни Путіна та політики РФ загалом. Цікаво, що на вказаному сайті функціонував зворотній зв’язок, де відвідувачі реєструючись вказували свої контактні данні, які в результаті, саме Шевельова з успіхом збирала та передавала своїм «друзям» з ФСБ.

Далі ще цікавіше, у 2014 році Шевельова отримавши чіткі задачі від своїх кураторів з ФСБ, начебто незаконно перетинає кордон України, пояснюючи свої дії тим, що намагається уникнути переслідування з боку спецслужб РФ, у зв’язку з її діяльністю.

В результаті чого, знаходячись на території України пані Шевельова зустрілась зі своїм давнім знайомим «Лесником». Використовуючи свої спільні зв’язки з ФСБ, зазначені персони починали активно виношувати наміри, результати яких могли стати трагічними для українського народу і які на нажаль шляхом героїчної жертви одного з співробітників СБУ вдалось запобігти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.