#мене #назовуть #агентом #кремля

06 березня 2015, 03:20
Власник сторінки
0
252

http://youtu.be/i5IJnEizRpQ

Сказати, що поведінка "мусорської наволочі" (іншого слова я не можу підібрати, при всій повазі, яка могла бути) ОБУРЮЄ - не сказати нічого.

По-перше, події річної давнини так нічому і не навчили, як рядових правоохоронців і спецпідрозділи МВС України, так  і командний склад, що є закономірним, бо так ніхто і не поніс відповідальності за злочини проти життя і здоров'я особи, проти волі честі та гідності особи і т.д, ознаки складів яких мали місце рік тому в діях правоохоронців. 

По-друге, "Євромайдан" явище закономірне і невідвортнє, проте, як завжди в історії України, революція на вулиці пройшла до "революції у головах", яку і зараз марно чекати від українського народу. Звідси, протиріччя серед населення наразі. 

"Кремлівські агенти", тролі "Пороха"? 

Я теж так називав всіх, хто необгрунтовано критикував сучасний режим, дії та кроки влади; я теж піддавався окозамилюванню. Можливо, і присутні ці самі агенти, але зараз вони граючи за своїми правилами і переслідуючи власні цілі, намагаючись розхитати ситуацію в країні (яка насправді і без них давно вже не стабільна) роблять це на користь Українського народу, адже змушують сумніватися, ставити питання і шукати відповіді на них. (Щоб не було закидів: терористи залишаються терористами)

Тобто, всі, хто незадоволений діями теперішньої влади - ніякі не агенти і провокатори, а люди, які хочуть НОРМАЛЬНО жити в НОРМАЛЬНІЙ державі, жити ЗА ПРАВИЛАМИ. 

Здавалося, за це мав стояти Майдан, проте чомусь цього не сталося і навряд-чи ВСІ люди усвідомлювали за що вони стояли боролися. 

            По-третє, відео, яке набуло поширення в мережі мало у назві слова «кредитний майдан».

Особисто мене збентежує така кваліфікація. Ті, хто брав кредити у валюті і постраждали – їх не так багато серед всього населення України. Я не в праві кидати заклики, як свідчить практика і реальність за рік не змінилася влада, не змінилася правова система України, не змінилися  методи і принципи. Тому висновки кожен робить сам. Після подій Майдану «цензура впала» та  чи надовго?

            Прикриваючись війною і економічною ситуацією в Україні (які аж ніяк не настільки взаємозалежні, як те хочуть довести і донести всьому українському народові) плюралізм ЗМІ знищують, знищують нахабним чином.

Хто має вийти на так званий «кредитний майдан»? Я не дам відповідь на це запитання.

Проте українському народу вже нічого втрачати, «хавати» і далі обіцянки Уряду і Президента і вірити в «мир» (який просто невигідний, мабуть нікому із «Кланів») абсурдно, проте можливо, що можна спостерігати

Має стати ясно, що в Україні вибудувана Кланово-Олігархічна система, існування якої робить неможливим добробут і розвиток українського народу.

Потрібно навчитися знаходити правильну інформацію, потрібно навчитися аналізувати, потрібно сумніватися при будь-яких умовах.

Воєнні дії займають не таку велику частину території України (недостатню для такого падіння економіки, яке спостерігаємо), так 20% ВВП, але ж не 50. Жодних реформ не проведено в жодній сфері, всі дії влади є «окозамилювальними».

 Дії Уряду і НБУ по стабілізації курсу зовсім неефективні і направлені на збагачення лише тих, хто стоїть за ними. На збагачення «Сімей» і «Кланів». Що приніс Євромайдан – зміну політичних еліт? Зміну Олігархічних Кланів. За що віддала життя «Небесна сотня»? За зміну Олігархічних кланів.

Чому так сталося? Я не компетентний дати в цілому відповідь на дане питання, цілком і повністю я можу відповісти лише перед собою. АЛЕ! Однією з причин є «Відсутність революції у головах».

Насправді в Україні є люди, яким хочеться і можна вірити, які готові і спроможні міняти і проводити реформи. Але народ «сліпий», в головах те, що туди «впихають», в очах пил який пускають, кожен день, кожну годину, як «внутрішні», так і «зовнішні»…

P.S. Викладене вище було написано 27.02.2015 року під враженням від розгону мітингуючих під стінами НБУ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: власть,Яценюк,доллар,НБУ,курс валют,дефолт,крах,влада,гривня,свавілля,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.