Всепоглинаюча корупція, усепрощаючий народ

04 грудня 2014, 22:15
Власник сторінки
0
141
Всепоглинаюча корупція, усепрощаючий народ

Нація парадоксів

Українці - нація пародоксів. Іноді хочеться, написати інше слово, але нехай буде - нація парадоксів. Нація, яка не визнає своєї вини і завжди знає хто їм заважає.
Тримай друга біля себе, а ворога ще ближче. Куди ще ближче??
Вороги ми самі, наша влада. Але влада ніщо інакше, як наша воля. Тепер, то ми не можемо говорити, що все фальсифіковано, тепер - вибирали ми. І вибрали. Самі. Вибрали і гордо поставили ворога біля себе, поставили над собою, і заспокоїлись ніби вже все зроблено. І дали корупції нове лице. Не дуже чисте та гарне, але ж краще ніж було. Краще ніж у когось. Не важливо, що це ще більше з'їдає країну, ще швидше.
Я не підтримую минулу владу і цю теж. Не можу сказати, що я взагалі за якусь владу. Але гірше зробили ми. Раніше ми мали ворога, який нам заважав, тепер ворога не має, але краще не стало, а можливо і гірше. Парадокс.
Поки нація, тупіє і вірить у все в що хочеться вірити, ми на дні. На дні, де тримаємо самі себе. Ніхто нам не заважає, ні росія, ні олігархи. Ніхто крім Нас. Наше не бажання кардинально змінюватись, Наші напівміри, Наші напівлюстрації, Наші напів патріоти, Наші напівпрофесіонали.
Потім вийде напівкраїна, але нам і так піде. В нас же є список винних, в якому не має нас. А своїх ми простимо. Бо як ж не простити тих, кого ти вибрав. Що ще треба для щастя українцю? - головне впевнити себе, що в нас краще ніж в сусіда.
І прощаємо ми все, бо боїмося відповідати за це. 
Вроджений страх брати на себе відповідальність. Так і при владі, тому і народу підходить.
"Народ завжди отримує ту владу, на яку він заслуговує" - хтось з великих здається сказав.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.