Смертельна весна у Святошино. Вирубки почалися

21 лютого 2012, 08:23
Власник сторінки
0
1210

Щовесни Києва стає все менше. З приходом тепла активізуються забудовники, котрі вирубають зелені насадження та руйнують пам’ятки культури, щоб звести щось, на їх думку, комерційно привабливе.




І от – чергова «гаряча точка». Ставлять паркан у сквері біля перехрестя Паладіна і проспекту Перемоги. Хочуть звести чи то супермаркет з паркінгом (версія охоронців будівництва), чи то заправку (так написано на паркані обуреними мешканцями).


Супермаркет чи заправка – неважливо, бо а) дерева у цій загазованій зоні вирубувати не можна, б) місце розташування об’єкту дуже незручне і створить перманентну загрозу дорожньо-транспортних пригод.

Врешті, видаляти зелені насадження не можна, зараз діє відповідний мораторій.

Гарно, що місцева громада не стоїть осторонь. У суботу, кажуть, був мітинг. Хтось навіть розбив вікно у будці охоронців.



У зв’язку з цим прохання – хто знає контакти місцевих, будь ласка, киньте у мій ФБ.

Щойно від Бригинця прийшла аналогічно тривожна звістка. На території колишнього санаторію «Перемога» на вул. Івана Крамського, 10 у Святошинському районі знищують столітні сосни і риють котловани для майбутнього будівництва

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.