Абсолютне самовілля - новий суспільний лад

21 січня 2013, 17:59
Власник сторінки
Народний депутат України
0
2150

Події в Харкові «поза» оцінками. Ставлення до Юлії Тимошенко «поза» адекватним сприйняттям. Україна «поза» словом закон.

Події в Харкові «поза» оцінками. Ставлення до Юлії Тимошенко «поза» адекватним сприйняттям. Україна «поза» словом закон.
Сьогодні, коли світові лідери, політологи, економісти-футурологи вибудовують теорії, розмірковуючи над тим, який суспільний лад настане після капіталістичного, дивлюсь на екран телевізора, комп’ютерний монітор і розумію, що влада в Україні відповідь знайшла.
По спіралі можна рухатися і вгору, і вниз. Рухатися вгору – означає йти шляхом інновацій, шляхом знань, зусиль, волі… Рухатися вниз легше. Для цього потрібні безграмотність, зубожіння, відсутність охорони здоров’я. Потрібно звести і думки, і молитви людей до єдиного – вижити. Знищити навіть не свободу слова, а свободу думки. Такими простіше керувати. В Харкові владі здалося, що цей шлях вони вже подолали. Абсолютна влада. Абсолютна безкарність. В абсолютному центрі Європи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.