Кабмін не виконує доручень глави держави. Нонсенс? Тренд!

20 червня 2013, 14:38
Власник сторінки
Народний депутат України
0
1248

Дякую колегам Арсенію Яценюку, Арсену Авакову, Людмилі Денісовій, Миколі Томенко, Івану Кириленко, Сергію Соболєву, Григорію Немирі, Ірині Луценко та іншим, які підтримали мене та підписали звернення

В Україні для того, щоб хворі отримали необхідне лікування, сили депутатських підписів може забракнути. 

Звертаюся до журналістів: влада ще реагує на Ваш розголос, тому сьогодні Ви можете не лише викривати, а й в реальному часі впливати на вирішення питань. 

Будь-ласка, зверніть увагу на це звернення, бо невиконання доручення Президента призведе до смерті 44 000 українців вже до кінця року. 

Сподіваюся для Вас це не менш важливо і резонансно, аніж пильна увага до моїх чесно задекларованих квартир.


 

Прем’єр-міністрові України

Азарову М.Я.

 

Звернення народних депутатів фракції «Батьківщина»

щодо невиконання Кабінетом Міністрів України

доручення Президента України.

 

Миколо Яновичу!

Ми, депутати фракції «Батьківщина», свідомі того, що держава у нас одна.

Ми звертаємося до Вас не з метою політичного викриття чи задля торгів катастрофою. Ми звертаємося з метою порятунку життя українців.

Ми закликаємо Вас чесно дбати про інтереси нації і держави.

Інфекційні хвороби в Україні перетворюються на біологічну зброю. Позиція держави по відношенню до людей, які залишилися сам на сам зі своїми хворобами, не просто пасивна, вона байдужа!

           Майже 3 млн. наших співгромадян інфіковані гепатитами.

Щоденно про діагноз ВІЛ-інфекція дізнаються 58 українців.

Щодня в Україні туберкульоз вражає 102 людини.

Кожного дня від трьох епідемій в державі помирає 209 осіб.

Недофінансовані програми з профілактики захворювань, з заміни шприців, програми щодо зменшення шкоди. Замісна підтримувальна терапія здійснюється за кошт Глобального фонду, емоційна підтримка приречених на смерть людей лежить на плечах їх близьких. Тут немає держави.

Хід своєї історії, і хід історії ВІЛ/СНІДу в Україні змінили люди, які своїми протестними акціями мало не щодня відстоюють у держави своє право на життя, бо не хочуть помирати від хвороб з Вашої тихої згоди. Наголошуємо: сьогодні їхня перемога над смертю - це не заслуга держави.

Лише на численні звернення громадськості Президент України публічно пообіцяв в повному обсязі профінансувати лікування хворих українців, що підтвердив у своєму дорученні щодо деяких питань запобігання поширенню епідемій туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та вірусних гепатитів. Відповідно до цього доручення ще 15 травня 2013 року Кабінет Міністрів України мав подати на розгляд до Верховної Ради України законопроект про внесення змін до Держбюджету 2013 року щодо додаткових видатків на закупівлю медичних препаратів для лікування гепатиту, СНІДу і туберкульозу. Мінімум  обгрунтованих потреб становить 607 млн.грн.

На календарі 19 червня, ми щиро сподіваємося побачити такий законопроект внесеним. За умови, звичайно, що деклароване Президентом спасіння важкохворих українців не пуста обіцянка.

То як? Президент обманув людей, які стоять на межі життя і смерті, пообіцявши їм гроші, яких немає, чи Уряду бракує поваги до Президента в питанні виконання його доручень?

Микола Янович, подивіться на життя очима приреченої на смерть людини!

Просте здійснення Ваших обов’язків, а саме виконання доручення глави держави, врятує життя 44 000 українців вже цього року.

Почуйте, Прем’єр-міністре! Життя 44 000 українців, хворих на смертельні хвороби, залежать виключно від Ваших дій, або ж бездіяльності.

Ми розуміємо, що за невиконання доручення Президента у нас не карають, так склалось. Це український тренд.

Але з огляду на вищесказане, сподіваємося, що Вам стане мужності, людяності, або принаймні фаховості найближчим часом внести на розгляд до Верховної Ради законопроект про внесення змін до Держбюджету 2013 року щодо додаткових видатків на закупівлю медичних препаратів для лікування гепатиту, СНІДу і туберкульозу згідно доручення Президента України.

 

 

З повагою,                                                                        

народні депутати України


http://tetianadonets.com/zvernennya-narodnih-deputativ-fraktsiyi-batkivshhina-shhodo-nevikonannya-kabinetom-ministriv-ukrayini-doruchennya-prezidenta-ukrayini/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.