Рівненським підприємцям розповіли секрет створення успішних бізнес-проектів

19 серпня 2014, 12:07
Власник сторінки
переводчик, журналист
0
35
Рівненським підприємцям розповіли секрет створення успішних бізнес-проектів
attendees of the training

Сучасний бізнес вимагає не лише фінансів, часу та кваліфікованих людських ресурсів, але й планування кожного наступного кроку свого життєвого циклу

Сучасний бізнес вимагає не лише фінансів, часу та кваліфікованих людських ресурсів, але й планування кожного наступного кроку свого життєвого циклу. Зважаючи на те, що лише незначна кількість підприємців ставить собі конкретні задачі та проектує певну бізнес-модель, у Центрі сприяння бізнесу, що діє в рамках проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна», який фінансується Європейським Союзом та реалізується Виконавчим комітетом Рівненської міської ради, відбувся інформаційно-консультаційний захід «Управління проектами у вашому бізнесі».

Протягом двох днів, 14-15 серпня 2014 р., підприємці Рівного мали змогу не лише отримати вичерпні відповіді на усі наболілі питання, але й змоделювати ситуації, які вирішували як індивідуально, так і в команді. Захід мав кілька модулів, в кожному з яких була і лекційна, і тренінгова частина.

Як виявилося, питання, що найбільше турбує місцевий бізнес та питання, над яким, власне, і працювали усі два дні – це як побудувати правильний життєвий цикл проекту та уникнути найпоширеніших помилок під час планування.

Не оминули увагою і питань управління фінансами та ризиками проекту, що є чи не найголовнішими основами розробки проекту. Адже для успіху важливо не лише обґрунтувати свою ідею та її концепцію зацікавленим сторонам (інвесторам, кредиторам, керівникам органів управління тощо), але й детально проаналізувати середовище, в якому функціонує бізнес (бізнес-план з фінансовим обґрунтуванням).

Подібний захід за участю львівської Консалтингової компанії  «PM Business Solution» відбувається вже не вперше та, як зазначив один з тренерів Тетяна Лебідь, – «Розвивати бізнес в сучасних «екстремальних» умовах досить непросто та навіть ризиковано, тому постійне навчання, самовдосконалення та тематичні обговорення в бізнесових колах – і є секретом того, як  вберегти себе від завідома провальних проектів, та не лише залишитися на плаву, але й утримувати конкурентоспроможність».

Учасники зауважили, що переважна більшість навчальних заходів для підприємців несе чимало фінансових затрат і не завжди достатній рівень викладу матеріалу.

Натомість, Центр сприяння бізнесу, крім високого рівня професіоналізму тренерів, дає шанс безкоштовно отримати необхідні практичні навички, інструменти розвитку своєї діяльності, чудову нагоду презентувати себе, обмінятися досвідом та налагодити бізнес-контакти.

Команда проекту систематично проводить подібні безкоштовні навчально-тренінгові заходи для підприємців м. Рівного.

Детальну інформацію про проект та Центр сприяння бізнесу шукайте на нашому сайті www.bizcenter.rv.ua. Також Ви можете залишити свої пропозиції щодо тренерів, побажання подальшої тематики навчань, зареєструватися на семінар та переглянути анонси подій.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.