Чергова американізація України

26 червня 2013, 21:21
Власник сторінки
0
330

Чому іноземні дипломати, насамперед американські, так «щиро» намагаються очорнити будь-які спроби України діяти у власному напрямку?

Чим ближче в Україні до виборів Президента, тим більше Державний департамент США намагається закріпитись в українському політикумі. Звісно, наших громадян присутністю «демократизаторів» не здивуєш, оскільки завжди так співпадало, що з однієї сторони американці, а з іншої росіяни намагаються поставити у керма української держави свого т.зв. «наставника».

На теперішньому етапі хоч якось вдалося встановити нейтралітет й розпочати реалізовувати власну політику. Але відразу ж виникає запитання: «А чи надовго нас залишили в спокої?».


Невипадково ж на шпальтах вітчизняних ЗМІ регулярно циркулює інформація з критичними коментаріями іноземних посадовців як ближнього, так дальнього зарубіжжя щодо проведення в Україні різного роду реформ наших «некомпетентних» українських політиків на шляху до Європи. Звідси виникає інше запитання… Чому іноземні дипломати, насамперед американські, так «щиро» намагаються очорнити будь-які спроби України діяти у власному напрямку?! Самі не переносять коли їм якась незломна країна починає нав’язувати свої ідеї…

Але зараз все ж таки не про це. Хто дає підказки, а, можливо, й певні висновки уряду США, на кого ставити ставки в Україні, достеменно не відомо. Можливо, - це неспинне ЦРУ зі своєю політикою страху, а можливо - нестулепні політтехнологи безглуздих конгресменів та сенаторів. Однак вибір зроблено…

Черговою жертвою американських піарщіків вже обрано, непереможного боксера Віталія Кличка та його партію «УДАР». Видно, мало Сполученим Штатам скандального політичного знищення партії «Наша Україна» та її керманича Віктора Ющенка, ставлеником яких він був. Недостатньо їм також ганебного п’ятирічного простою української держави за час його правління. Всім же зрозуміло, що Америка живе добре, коли усі навколо живуть погано.

Черговим проектом демократизації став головний «УДАРівець» нашої країни. Нарешті отримала амбіційна директор представництва Національного демократичного інституту міжнародних відносин США (НДІ) в Україні Н.Хілл змістовне доручення з Вашингтонської штаб-квартири НДІ вивчити для вельмишановного Посла США в Україні Джона Теффта ситуацію щодо діяльність партії «УДАР» та її керманича Кличка.

Водночас, цікавить американців не тільки інформація про Віталія Кличка, активістів його партії та дієвість регіональних осередків, а й прогнози щодо можливого об’єднання двох найбільших опозиційних партій «УДАР» та ВО «Батьківщина». Невже американці настільки стали егоїстичними, що вирішили одним пострілом знищити українську опозицію. Хоча мабуть ні… Спрямування Хілл до «УДАРу» та сприяння у підготовці Кличка до президентських виборів 2015 року зрозумілі. Паралельно вона активно співпрацює з гранітоїдами із «Батьківщини», які за американські долари ладні розвалити країну.

На місці Віталія варто було б задуматися, а чи не стане початок його співпраці з американськими представниками НДІ  кінцем його політичної кар’єри?! Чи то не представники «Батьківщини» стали організаторами широкої спецоперації по ранньому знищенню свого основного опозиційного конкурента?! Хоча у непереможного боксера своя голова на плечах є, яка, ймовірно, поки що працює.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.