Нова послуга для самотніх пенсіонерів від Центру "Пенсіон": знайди свою любов

27 квітня 2017, 13:00
Власник сторінки
0
19

Багато людей поважного віку не відчувають належної емоційної, матеріальної та соціальної підтримки. Саме тому Центр «Пенсіон» запровадив нову послугу для пенсіонерів.

Відтепер усі самотні люди поважного віку безкоштовно можуть скористатися службою пошуку людей від Центру «Пенсіон».
По-перше, компанія допомагає самотнім людям знайти нове кохання. Зателефонувавши до Центру «Пенсіон» за номером: (044) 28821 98 або приїхавши в офіс компанії (м. Київ, вул. Терещенківська, 21, оф. 13), пенсіонери заповнюють анкету, а співробітники компанії розміщують її на сайтах знайомств, які мають перевірену репутацію.
По-друге, «Пенсіон» допомагає людям поважного віку знайти друзів чи родичів, з якими вони багато років тому втратили зв'язок.
Щоб віднайти втрачених друзів та рідних, пенсіонер заповнює анкету, а співробітники Центру допомоги та соціального захисту пенсіонерів подають заявку в міжнародну службу пошуку людей.
По-третє, Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів проводить Клуби для самотніх пенсіонерів, де вони можуть поспілкуватися та потоваришувати.
За даними Інституту демографії в Україні нараховується 11 млн. людей похилого віку. Багато з них є самотніми. Допомагаючи пенсіонерам відновити соціальні зв’язки, ми намагаємося покращити їм життя і даємо їм можливість відчувати себе щасливішими.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.