Родзинка Книжкового Арсеналу малюнок кульковою ручкою "Міста&Села - Місто Мрій"

22 квітня 2016, 23:11
Власник сторінки
0
200
Родзинка Книжкового Арсеналу малюнок кульковою ручкою  Міста&Села - Місто Мрій
Міста&села - Місто мрій

Малюнок кульковою ручкою "Міста&Села - Місто Мрій", автор Олександр Кучерявий. Мистецький Арсенал.

20-24 квітня відбулася довгоочікувана подія в Україні. Розпочався міжнародний фестиваль «VI Книжковий Арсенал». Фестиваль об’єднує літературу і мистецтво. Програма Фестивалю цікава, різноманітна, насичена, пізнавальна. Організатори не обмежилися книжковими новинками та знайомством з видавцями. На Фестивалі: зустрічі з авторами, літературні читання, демонстрація кінофільмів про письменників, екранізованих творів сучасних авторів. Також, виставки художніх робіт, пошук нових творчих імен.Велику цікавість викликає масштабна робота кульковою ручкою з романтичною назвою «Міста&Села – Місто Мрій» – авторська робота 26-річного киянина Олександра Кучерявого, внесена в Реєстр рекордів України як «Найбільший малюнок кульковою ручкою». Так, звичайною кульковою ручкою міліметр за міліметром створено цей малюнок «Місто мрій». Розмір малюнку – 1,8м на 2,5м, що загалом 4,5кв.м на дев’яти з’єднаних ватманах.У «Міста&Села – Місто Мрій» ідеально продумана міська інфраструктура. У житлових кварталах багато скверів та парків, зручних парковок, сучасних просторих забудов, тут відсутні затори та загазовані індустріальні зони. Усі архітектурні об’єкти цілком автентичні – стадіони, школи, університети, магазини, метро, автобани, аеропорти, бізнес-центри, вокзали, підприємства, електростанції, заправки тощо. Мабуть це єдине місто в світі, де кожен може заселитись в будь-який вподобаний будинок і назвати вулицю власним іменем.Робота виконана в оригінальному авторському стилі, який автор назвав - «Міста&Села».Акуратна скрупульозність і технологічна логічність «Міста&Села – Місто Мрій» вражає. Кожний квартал міста має свою родзинку і переконує, що місто мрії може мати кожен. Мало залишилось романтиків і мрійників, але «Місто Мрії» доводить – мрійники – є, і мрії збуваються.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: выставка,Киев,искусство,рекорд,города,ручка,Мистецький арсенал,архитектура,фестиваль,город,культура,виставка,творчество,картина,PinchukArtCentre,книги ,рисунок,Київ,ART KYIV contemporary,села,Книжковий Арсенал,шедевр искусства
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.