NATO-QUEST дарує поїздку до Брюсселя

16 грудня 2015, 13:24
Власник сторінки
0
53
NATO-QUEST дарує поїздку до Брюсселя

Довідка. NATO-QUEST - всеукраїнський проект-вікторина,створений влітку 2014-го ГО "Чорноморська бізнес-ліга" та "Українсько-словацький Центр партнерства".

2 листопада 2015 року організатори конкурсу оголосили про другий етап вікторини NATO-QUEST. Нагадаємо, що перший етап успішно завершився і переможці встигли відвідали літній табір "Євроатлантик-2015" та штаб-квартиру НАТО в Брюсселі. 

Головна мета квесту не стільки перемога, скільки пізнання діяльності Північноатлантичного альянсу тощо. Учасники щоденно повинні відповідати на питання квесту, тим самим потроху дізнаючись про Організацію Північноатлантичного договору. Квест-вікторина розрахована на 100 днів  (приблизно до 10 лютого 2016 року). За ці дні учасники повинні набрати якомога більше балів, запрошуючи друзів приєднатися до конкурсу та даючи легкі відповіді на запропоновані питання. Найбільш активні в кінці квесту отримають призи, серед яких головний приз -  поїздка в Брюссель з можливістю відвідання штаб-квартири НАТО, або поїздка в інші країни-члени альянсу з можливістю відвідання воєних баз альянсу. 

NATO-Quest це не тільки вікторина, а й свого роду соціальна мережа, де учасникам пропонується спілкуватися, ділитися враженнями, обмінюватися інформацією тощо. Одним словом це універсальний засіб зв'язку для всіх соціальних груп і вікових категорій.

Патронатами проекту виступили Міністерство освіти і науки України та Центр інформації та документації НАТО в Україні.

natoquest.org

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: НАТО,НАТО-Украина,квест
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.