Стартував всеукраїнський соціальний проект «Мапа Єдиної України»

20 травня 2014, 11:28
Власник сторінки
0
44
Стартував всеукраїнський соціальний проект «Мапа Єдиної України»
Конструктор-пазл "Мапа Єдиної України"

Організатори пропонують усім охочим зібрати разом зі своєю родиною пазл формату А3, на якому зображено мапу України у її законних кордонах.

«Мапу бажано збирати разом із дітьми, які будуть залучені до власноручної побудови нашої країни. Важливо підкреслити, що така спільна праця допоможе виховати в наших дітях почуття національної гідності та зміцнити їхній дух як захисників нації», - кажуть розробники «Мапи».

Даний проект представлений “Креативною групою 64”, яка спрямовує свої зусилля на зміцнення родинних і патріотичних цінностей та сили духу українського народу. Свої заклики команда проекту формулює наступним чином: «Збережемо національну та етнічну пам’ять нашого народу! Допоможемо дітям та онукам сформувати національну гідність та незалежність духу! Підтримаємо українських солдат в їх протистоянні зовнішній агресії та збереженні миру на нашій території!»
Мапу можна придбати на сайті shop64.com.ua за ціною 50 грн. При цьому частина виручених коштів буде спрямована на підтримку військовослужбовців української армії, а точніше, на закупівлю кулерів, матрасів, спальних мішків, інфрачервоних обігрівачів та іншого приладдя для військової частини 3066 (Березань-2).

Слідом за «Мапою» планується випуск «Курсу юного патріота» для дітей віком від 8 років, в якому буде послідовно й у цікавій для них формі реалізовано завдання з патріотичного виховання підростаючого покоління.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Украина,Украинская армия,Патриотизм,Патріотизм,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.