Ця влада вже ніколи не скаже правду

10 грудня 2013, 08:26
Власник сторінки
кандидат медичних наук, головний лікар Вінницького онкологічного диспансеру, Голова правління ГО "Асоціація онкологів Поділля"
0
152

Не говорила, не говорить і говорити не буде. Це про діючу українську владу і про правду, якої ми ніколи не почуємо від цих людей

Чотири останні приклади, які я хочу навести, красномовно  підтверджують, що влада цинічно бреше.

От,наприклад, перший випадок безсоромної брехні. В ефірі телепрограми «Шустер Live» від 6 грудня Олександр Єфремов заявив, що цього дня викрали сина екс-депутата, «регіонала»  Миколи Лісіна та побили сина посла Казахстана. Цю інформацію голова парламентської фракції Партії регіонів оприлюднив на всю країну. Вже наступного дня у мережі зявилось спростування Казахського МЗС про побиття сина посла, оскільки цього фізично навіть неможливо було зробити. Обидва сина  казахського посла перебувають у рідній країні. Отже відверту брехню представника чинної влади майже відразу було виявлено.

Другий випадок. Азаров звинувачує опозицію у перешкоджанні підписання документів про безвізовий режим з ЄС. Мовляв, опозиціонери заблокували трибуну Верховної Ради і унеможливили прийняття остаточних необхідних законів з цього питання. Але разом із тим він говорить, що тема безвізового режиму України і ЄС повинна розглядатися при обов’язковій участі російської сторони, оскільки Росія висловила занепокоєння послабленим контролем на східному кордоні України. Отже, як бачимо, Азаров обманює людей - з одного боку він звинувачує опозицію, від якої нібито залежить питання безвізового режиму. А з іншого боку наголошує, що без участі Росії це питання ніяк не може бути вирішено.   

Третій випадок брехні від влади. Віце-прем’єр Арбузов зустрівся із лідерами студентського руху, де наголосив, що принципово ніхто євро інтеграційний курс не відміняв. Підкреслив, що «ми йдемо в Європу», тож немає ніякої трагедії, що не підписали Угоду у цьому місяці – підпишемо через місяць, або й через два. Знову ж таки представник влади вдається до брехні, абсолютно розуміючи, що зараз мова взагалі вже не йде про євроінтеграційний курс.   

І остання порція брехні народу, яку я хочу навести, звісно, від Президента. Янукович, не дивлячись на не підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, знову ж таки продовжує  стверджувати, що основний курс країни – це євроінтеграція. Але разом з тим проводить кулуарні переговори у Сочі із Путіним. Громадськість України не знає, які документи вони обговорюють і планують підписати, яких домовленостей досягли, але вже 17 грудня українська делегація має відправитися до Москви підписувати документи. Отже, про який євроінтеграційний курс може вестися мова, якщо послідовно впроваджуються кроки по зближенню з Росією, по вступу України до Митного союзу?!

Як бачимо, влада постійно цинічно нагло бреше людям. Вона  вже настільки дискредитувала себе, що немає на що й сподіватися. Ніколи не дочекатися від неї правди й поваги до своїх громадян. Чи згодні ви зі мною, співвітчизники? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.