Заяви Могильова нагнітають атмосферу істерії в суспільстві

19 січня 2011, 07:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1124

Скандальні заяви міністра Могильова про можливі кровопролиття у столиці в День соборності, 22 січня - свідчення його професійної непридатності.

Як відомо, виступаючи 14 січня в парламенті, міністр внітрішніх справ повідомив про нечебто наявну в МВС інформацію, що "на 22 число, коли плануються акції протесту, планується кровопролиття в Києві".
Будь-який відповідальний високопосадовець, а тим більше міністр внутрішніх справ, не став би публічно проголошувати подібні заяви, аби не збурювати і без того неспокійне українське суспільство.
Замість того, аби оперативно, професійно, без зайвого галасу відреагувати на подібну інформацію (якщо вона й справді правдива), Могильов влаштував істерику на всю країну, те ща й обравши для цього трибуну Верховної Ради. Однак саме ця підхоплена ЗМІ заява міністра дає підстави думати, що інформацію про можливе кровопролиття на День соборності продукує саме його відомство.
Якщо ж слова міністра підкріплені якимись конкретними фактами чи документами, які  в міліції не розголошують, у такому випадку Могильов мусив би не сіяти паніку в суспільстві, а запезпечити порядок на вулицях столиці та гарантувати безпеку громадян, які вийдуть святкувати День соборності.
Дай Бог, аби нагнітання владою атмосфери істерії не призвело до непередбачуваних наслідків. Згадайте, як колишній генпрокурор Піскун публічно анонсував виклик на допит екс-міністра Кравченка. І що після цього сталося.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.