Кабмін Азарова – це уряд не реформаторів, а імітаторів

11 березня 2011, 11:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1479

На першу річницю свого уряду Президент України мав би винагородити прем’єра Миколу Азарова почесною відставкою, бо його заслуги перед українським народом не менші й не більші, ніж Ющенка, Тимошенко та й самого Януковича.

Це був згаяний рік по всіх напрямках економіки й соціальної політики.

Дуже багато говорилося про реформи, а насправді кардинально нічого не змінилося. Цей уряд теж не любить народ і Україну, як і ті, хто клявся, що зробить країну багатою, а тим часом лише сам ставав дедалі багатшим  i багатшим. А українські виборці – дедалі біднішими й біднішими.

Уряд Азарова так само від усіх бере кредити, як до цього робили його попередники. Міжнародний валютний фонд – ось хто «справжній» (у лапках) уряд України протягом усіх останніх років. Він диктує нашій країні умови, які коштують мільйонам українців життя й добробуту.

У той же час виробники українського продукту животіють і стогнуть од непосильних податків і терору з боку фіскальних органів. А мільйони громадян не можуть знайти собі роботи за гроші, на які людина здатна прожити й купити собі елементарні речі й харчі.

Кiлька мiсяцiв тому я вже казав Президентові України про крайню необхідність відставки уряду Азарова. І на першу річницю його так званої роботи знову про це кажу i на цьому наполягаю.

Це уряд не реформаторів, а імітаторів. Хіба він не знав рік тому, що його чекає тяжка праця на шляху виведення країни з глибокої кризи? І не тільки це було потрібне знати, а й мати бажання і хист. Але навіть у цьому нинішньому урядові Бог не допоміг.

Я вірю, що український народ усе розуміє й шкодує про зроблений торік вибір. Тому скоро люди нарешті підуть на радикально правильні дії. І до влади прийде команда молодих і затятих – справжніх професіоналів і патріотів. І вони покладуть край усій цій вакханалii.

Ми програли час, але не програли Україну й своє майбутнє!

Тому я готовий вести вперед нову команду справжніх реформаторів, аби довести, що наш народ заслуговує на зовсім інший уряд. Так жити, як зараз, народ більше не хоче! Потрібні інші.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.