Проти шоу в Страсну п'ятницю!

19 квітня 2011, 07:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4527

22 квітня для християнського світу буде знаковий день – Страсна п’ятниця.

У цей день не калатають  у церквах дзвони i навіть птахи завмирають. У цей день розіпнули Спасителя.

П’ятниця Страсного тижня для всіх нас – людей третього тисячоліття, що мчать по життю на п’ятій швидкості, – нагода спинитися хоч би на мить, аби задуматися над сенсом життя i свого призначення на Землі.

Цей день усі ми повинні провести без суєти, а тим паче – без політичних ристалищ, на які телебачення «підсадило» мільйони глядачів.

Як християнин я вважаю, що проведення політичних ток-шоу в найрейтинговіший телевечір тижня – Страсну п’ятницю – слід відмінити.

І «Велика політика» на «Інтері», і «Шустер Live» на Першому національному не повинні у цей Страсний вечір «веселити» людей боями політичних гладіаторів.

Можливо, що з матеріальної точки зору канали можуть понести втрати. Однак з моральної точки зору, я переконаний, спонсори та телевізійники виграють набагато більше, якщо засвідчать повагу до почуттів співгромадян.

Я закликаю керівництво всіх телеканалів – утримайтеся від показу своїх шоу на Страсну п’ятницю!

Згадайте Його слова, промовлені на хресті: «Отче, прости їм, бо не знають вони, що роблять».

 

19 квітня 2011 року

Вівторок Страсного тижня


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.