Хто хоче бути моїм прес-секретарем?

14 червня 2011, 11:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
7778

Друзі, мені потрібен новий прес-секретар. Тому оголошую конкурс на заміщення вакантної посади.

Всім охочим взяти участь, даю цінну інформацію. Майте на увазі, фактично все, в чому мене звинувачує моя колишня прес-секретарка, відповідає дійсності. Я працюю з 13 років і звик вставати о 5 ранку, лягати о 12, а інколи – й пізніше. Моя команда має працювати так само: кожен за десятьох, самовіданно, з душею, бо людина створена для праці. Тільки так ми наведемо лад на своїй землі.

Щодо ненормативної лексики: справді, інколи я можу дозволити собі міцне слівце. Вибачте, це недолік дитдомівського виховання.

Стосовно того, що я відмовлявся, відмовляюся і категорично відмовлятимусь надалі платити за публікації про себе. Знов наголошую: ЦЕ ПРИНЦИПОВО! Навіщо мені прес-секретар, що вміє тільки домовлятися за проплачені матеріали? І взагалі: навіщо така журналістика?

Умови конкурсу дуже прості: нехай кожен учасник напише про мене статтю і сам розмістить її там, де є можливість.

Посилання на свої публікації надсилайте на info@liashko.ua

Автора кращої публікації я запрошу в кафе узгодити умови співпраці зі мною.

Дерзайте! :)

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.