Фактично, йдеться про те, що Росія намагається у такий спосіб таки схилити Україну до виборів на Донбасі. Якщо українці були незадоволені тим, що депутатами могли стати «Гіві» та «Моторола», то їх просто прибрали. Про дії якоїсь чергової міфічної української ДРГ мова навіть не йде.
События в Украине - 9 лютого 2017, 19:11
«Гиви» начал соблюдать режим тишины
Какая бесславная смерть! Очередной командир ДНР бесславно погиб. Убит не на поле боя, погиб не в рукопашной схватке с врагом один против 10-х, а просто взорван у себя в кабинете.
События в Украине - 9 лютого 2017, 18:51
Эвтаназия вместо анестезии
Пока политики ведут бессмысленные переговоры в минском формате о прекращении огня, продолжаются ожесточенные боевые столкновения практически на всех направлениях от промзоны Авдеевки до полей Широкино
События в Украине - 9 лютого 2017, 18:21
голова політичної партії «Нові обличчя»
Формула здоров’я Ірпеня:м’яч – у руки, гаджети – в шухляду
Цього року на проведення спортивних заходів в Ірпені ми передбачили 200 тис. грн. Це у два рази більше ніж торік та у п’ятеро більше аніж у 2014 році. Ми перетворюємо Ірпінь на місто здоров’я.
События в Украине - 9 лютого 2017, 13:23
Хто піариться на воєнному стані?
Україна досі перебуває в стадії «ні війни, ні миру» і нещодавні події під Авдіївкою є тому підтвердженням. Це викликало хвилю заяв народних депутатів стосовно необхідності введення воєнному стану.
События в Украине - 9 лютого 2017, 12:19
Убийство Гиви – это публичное предупреждение
Убийство одного из самых известных ополченцев ДНР Михаила Толстых, известного под позывным «Гиви», было анонсировано советником министра внутренних дел Украины Зоряном Шкиряком еще в прошлом году.
События в Украине - 9 лютого 2017, 09:59
Націоналізація: без впливу на курс гривні
Вже другий рік поспіль на початку року курс долара щодо гривні зростає, проте доволі швидко повертається до первинних значень.
События в Украине - 9 лютого 2017, 09:58
МОРСКАЯ ПЕХОТА В БИТВЕ ЗА УКРАИНУ
КАК МОРСКОЙ ПЕХОТИНЕЦ КИБОРГ КИСА СТАЛ КОШМАРОМ ОККУПАНТОВ.
События в Украине - 9 лютого 2017, 08:34
Киев закатил Германии истерику
Накануне посол Германии на Украине Эрнст Райхель сделал заявление, вызвавшее бурю возмущений среди украинского политикума.
События в Украине - 9 лютого 2017, 01:18