Це максимально невиграшний хід для Путіна: відмова Росії від її солдатів у Сирії

06 жовтня 2017, 10:37
Власник сторінки
1
232
Це максимально невиграшний хід для Путіна: відмова Росії від її солдатів у Сирії

Той факт, що російська влада не визнає взятих у полон бойовиками в Сирії російських військових з приватної воєнної кампанії Вагнера, боляче вдарить по іміджу президента країни Володимира Путіна.

      Нагадаємо, напередодні "Ісламська держава" опублікувала відео, на якому російські солдати розповідають, що потрапили у полон до бойовиків у провінції Дейр-ез-Зор. У Міноборони Росії заявили, що не було жодних інцидентів, пов'язаних із захопленням у полон або втратами російських військових у Сирії. А речник Путіна Пєсков сказав, що військові, яких захопили у полон бойовики, насправді можуть бути не громадянами Росії.
     Ця історія з полоненими досить дивна. Дивна, по-перше, тому, що Росія відмовляється від цих людей. Абсолютно незрозуміло, чому. Коли затримували, припустимо, полонених на Донбасі, зрозуміло, чому Росія відмовлялася: "нас там немає", "ми там не воюємо" і так далі. А у Сирії Росія офіційно воює. Наявність цієї ПВК Вагнера ніхто ніколи не заперечував. Тому з яких міркувань треба демонстративно зраджувати своїх солдатів, я, чесно кажучи, абсолютно не розумію.
     Відмова Росії від своїх полонених солдатів у Сирії є вкрай невигідною та тянить за собою максимально невиграшний хід для Путіна: така відверта груба публічна зрадна своїх солдатів – взагалі справа нечувана.
     При цьому значна частина ура-патріотів – тих, які "кримнаші", які воювали на Донбасі – вони вже Путіна ненавидять. Вони в інтернеті його лають-проклинають, називають другим Горбачовим, американським агентом і ще ким-завгодно. І важливо те, що ненависть до Путіна назріває все більше і більше.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Крым,Путин,Сирия,солдаты,солдат,Владимир Путин,Сирія,Дмитрий Песков,Крим,зрада,российские войска,Россия в Сирии,российские военные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.