Путінський спецназ запускає щупальця на Білорусію

26 вересня 2017, 10:48
Власник сторінки
менеджер
0
275
Путінський спецназ запускає щупальця на Білорусію

Білоруську столицю заполонили російські вояки

До Мінська продовжують прибувати російські вояки, які нібито будуть приймати участь у спільних військових навчань Збройних сил Білорусі з Росією, чергова підготовка до яких буде здійснюватися з 25 вересня по 8 жовтня. Навчання носять назву «Захід-2017», попередній етап уже відбувася в період 14-20 вересня на 7 полігонах Білорусі.

Про точну кількість своїх бійців, які опинилися в Мінську, в Міноборони не говорять, але відомо, що до Мінська прибуло кілька підрозділів російського спецназу, окрім інших відправили з’єднання спеціального призначення Повітряно-десантних військ (ВДВ) Росії. Про чисельність групи не вказується.

В ході навчання, яке пройде на одному з полігонів Збройних сил Республіки Білорусь (ВС РБ), між собою будуть взаємодіяти підрозділи з’єднань спеціального призначення ВДВ Росії і сил спеціальних операцій ЗС РБ”, – повідомили в Міноборони.

На попередньому етапі навчань «Захід-2017», група путінських вояк примудрилася втопити танк . Курйозний інцидент стався у білоруського села Верейці.

Крім того, військово-транспортні літаки РФ Іл-76 під час проведення скандальних навчань «Захід» порушили повітряний простір Литви. Інцидент стався 16 вересня.

Виникає питання, що криється в назві навчань «Захід-2017». Захід, мається на увазі “міроприємство”, “заходи”... чи малося на увазі напрямок (наприклад сторони світу) і чи не означає це, що РФ таки націлилася далі на Захід, враховуючи анексію Криму, захват Донбасу, “мирні війська” в Білорусії, літаки в повітряному просторі Литви, хто наступний?

А чи задумувалися в Росії, що захід може означати: межу, кінець, смеркання, спадень...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Лукашенко,Литва,спецназ,Росія,Донбас,Україна,Путін,Європа,Білорусь,захід,Мінськ,Крим,військові навчання,військові
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.