У Сирії в результаті ударів коаліції по місту Манбідж загинули 56 цивільних

20 липня 2016, 15:41
Власник сторінки
0
26
У Сирії в результаті ударів коаліції по місту Манбідж загинули 56 цивільних

Щонайменше 56 мирних жителів загинули у вівторок внаслідок авіаударів по сирійському місту Манбідж, контрольованому "Ісламською державою".

У результаті авіаударів на північ від контрольованого "Ісламською державою" сирійського міста Манбідж загинули щонайменше 56 цивільних.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на дані Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини.

"Щонайменше 56 цивільних осіб було вбито у вівторок в результаті повітряних ударів на північ від контрольованого "Ісламською державою" міста Манбідж недалеко від кордону з Туреччиною", - йдеться в публікації.

Повідомляється, що серед загиблих було 11 дітей.
Читайте також: У Туреччині затримали пілотів, які збили російський Су-24

Як відомо, наприкінці травня сирійські демократичні сили за підтримки США почали наступ на контрольовані ІДІЛ території на кордоні з Туреччиною. Проте, прогрес звільнення міста Манбідж сповільнює той факт, що джихадисти утримують у місті цивільних, щоб запобігти ударам коаліції з повітря.

Источник:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.