Кері Фукунага кличе Гаррета Хедлунда в серіал про маніяка

20 березня 2016, 19:57
Власник сторінки
0
34
Кері Фукунага кличе Гаррета Хедлунда в серіал про маніяка
Кері Фукунага кличе Гаррета Хедлунда в серіал про маніяка

Кері Фукунага кличе Гаррета Хедлунда в серіал про маніяка

Зірка «Трону» і «Пена» Гаррет Хедлунд може знову попрацювати на телебаченні. Не так давно актор завершив зйомки в загадкове проекті Стівена Содерберга і HBO «Мозаїка», а тепер постановник «Справжнього детектива» і «Джейн Ейр» Кері Фукунага пропонує йому головну роль у своєму новому серіалі «Алиенист» про одному з перших серійних вбивць Америки. 

В основу «Алиениста» ляже однойменний бестселер американського письменника Калеба Карра. Дія роману розгортається в Нью-Йорку кінця XIX століття. Місто вражений низкою звірячих вбивств. День за днем в нетрях знаходять тіла дітей. За справу беруться психолог Ласло Крейцлер, використовує нетрадиційні методи розслідування, репортер Джон Мур і комісар поліції Теодор Рузвельт.

Адаптацією сценарію займається номінант на «Оскар» Хуссейн Амини, автор «Крила голубки» і «Драйву». Разом з Фукунагой виконавчими продюсерами виступлять Ерік Рот («Картковий будиночок»), Стів Гублін («Три дев'ятки») і Розалі Сведлин («Тріщини»). 

Перший сезон «Алиениста» складатиметься з восьми серій. За інформацією The Wrap, студія Paramount TV канал TNT готові вкладати в кожен епізод близько 5 мільйонів доларів.

Гаррет Хедлунд продовжує чергувати ролі в незалежному кіно з великобюджетними проектами. Після «Трону» актор з'являвся на великому екрані в «Несломленном», «Всередині Льюіна Девіса» і «Пена». У листопаді Хедлунда можна буде побачити у трагікомедії Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу», яку називають одним з потенційних учасників нагородного сезону.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: фильм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.