Ситий голодному не товариш

14 грудня 2014, 14:58
Власник сторінки
журналіст
0
84
Данія не лише давно не воювала - вона давно забула, що таке війна. Данія і Гітлеру здалася без жодного пострілу. Тож датчанам геноцид миліший.

Датський дипломат захищає російську економіку за рахунок геноциду кримчан

Данія не лише давно не воювала - вона давно забула, що таке війна. Данія і Гітлеру здалася без жодного пострілу. Тож датчанам абсолютно байдуже, загине в Донбасі десять тисяч чи сто тисяч людей. Навіть, якщо загине мільйон, вони не піднімуть тривогу. Ось якби бомба впала на палац королеви Данії, тоді б вони заворушились. Що ж до санкцій проти Криму, то це така ж огидна позиція, як і позиція Путіна. І Росії теж по барабану, скільки внаслідок санкцій загине від голоду кримчан. Росія лише буде задоволена: їй вигідно зменшити чисельність населення Криму вдвічі, втричі, вп"ятеро. Чим менше населення буде в Криму, тим менше витрат із бюджету РФ. Санкції ЄС проти Криму означали б офіційно проголошений геноцид проти українців, кримських татар і навіть росіян Криму.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.