Ботанічний сад міста Богор - один з найбільших та найстаріших в світі

24 червня 2014, 06:05
Власник сторінки
мандрівник
0
40

Богорській ботанічний сад заснований в 1817 році. Сад являє собою найбільший ботанічний сад в Індонезії та один з найбільших та старіших садів у світі. Площа саду складає 87 га.

Богорській ботанічний сад заснований в 1817 році. Сад являє собою найбільший ботанічний сад в Індонезії та один з найбільших та старіших садів у світі. Площа саду складає 87 га. Працює з 8.00 до 17.00 , вхідний квиток коштує 25.000 IDR.

Особисте враження від саду — заспокійливе та розслабляюче місце, де можно провести запросто пів дня, як мінімум. Після цього саду можно сказати, що в ботанічних садах я ще не був. Бо те, що я бачив раніше і близько на валялось до Богорського ботанічного саду. Що до квитка, то на ньому не має дати, так що при бажанні, парка можно відвідати кілька разів з одним квитком. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: ботсад,Индонезия,природа рослини,подорожі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.