Залишаюсь українцем!

10 червня 2014, 02:23
Власник сторінки
0
37
Залишаюсь українцем!
Олексій Захарченко та Олександр Швець

Допомога від української діаспори в Берліні.

    Сьогодні представники української діаспори в Берліні передали з нашою групою медикаменти, бинти та шоломи нового покоління з підвищеним рівнем захисту для сотні Євромайдану яка формується з представників «самооборони» для відправки на Схід України. 
    Коли ми отримали ці речі, які настільки необхідні тим мужнім хлопцям, які готові покласти своє життя за незалежність та цілісність України цей момент був настільки зворушливим, що у всіх на очах виступали сльози, словами дуже важко було висловити ту вдячність, яку ми відчували до наших побратимів які знаходячись тут в Німеччині не забувають про свою Батьківщину та її народ. 
     Також приємно відзначити чуйність та небайдужість працівників аеропорту, які пропустили наш багаж котрий через вагу шоломів значно перевищував норму. 
Загалом останній день в Берліні був наповнений хвилюючими відчуттями розуміння та підтримки, і назавжди лишив в душі бажання повертатися ще і ще …. . Відчуття того, що Україна є частиною європейського світу і двері для нас завжди відкриті. Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.