Феодосійські хроніки

24 березня 2014, 13:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
212

Усі втрати наших сил включно з флотом в Криму - у першу чергу на совісті недолугих, боязких, нерішучих і непрофесійних керівників.

Російські військові під час штурму в Феодосії захопили командира нашого батальйону морської піхоти підполковника Дмитра Делятицького і його заступника майора Ростислава Ломтєва. За моєю інформацією з місця подій, бойові офіцери зараз утримуються в Севастопольському СІЗО. Справа честі влади - визволити цих героїв з ворожого полону. 

Також мені відомо, що з 450 осіб бойового складу батальйону 120 вирішили повернутися в Україну, решта ж або перейшла на бік російських окупантів, або вирішили демобілізуватися. 

Ми могли б не втратити батальйон морпіхів, якби військове і політичне командування України діяло рішуче і вчасно віддало наказ на передислокацію підрозділу. 

                                                                                   *   *   *

Разом із спецслужбами я продовжую роботу по звільненню заручників-морпіхів з лап московських окупантів. Остання інформація - у Феодосії 30 морських піхотинців, які відмовилися перейти на сторону Кремля, вантажаться у автобус і прямуватимуть до Чонгару. Там я зустрічатиму цих Героїв особисто. Зараз наша команда вже у Херсоні. 

Дуже легко проявляти "героїзм" диванної сотні, кажучи, мовляв, морпіхи мали відстрілюватися до останнього. Однак надмірний героїзм не повинен переважати над здоровим глуздом. У настільки нерівному бою вони б точно загинули. Те, що військові покидають Крим - не їх провина. Тому для мене справа честі - визволити хлопців з полону і потиснути кожному з них руку особисто. Більше нічого повідомляти поки не буду, щоб не зірвати спецоперацію. Слава Україні!


Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
СПЕЦТЕМА: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.