Федералізація України – мета Росії

02 березня 2014, 19:43
Власник сторінки
0
318
Федералізація України – мета Росії

Вадим Хабібуллін: ...продовження показу Російських військових «сил» має ціллю не війну, а м’яке примушування до внесення в Українську Конституцію – ФЕДЕРАЛІЗАЦІЇ УКРАЇНИ



Федералізація України – мета Росії

 

Тільки лінивий не розуміє, що продовження показу Російських військових «сил» має ціллю не війну, а м’яке примушування до внесення в Українську Конституцію – ФЕДЕРАЛІЗАЦІЇ УКРАЇНИ.

 

Але Росія так і не зрозуміла, що її реально підставляють.

 

Спочатку «надали» право олімпіади і вони витратили понад п’ятдесят мільярдів доларів не на пенсії і зарплати і покращення життя Росіян та оновлення обороноздатності, а на ... те, що всім не дуже потрібно.

 

А потім Сирія, де Росія притупила відчуття безпеки і відчула "штучну силу" і програв Україну – «взяла» хоч щось, на жаль, у вигляді Криму.

 

Це і є велика геополітика, коли виграє не сильний, а розумний.

 

І головне всім … на нашу Україну - бо введення військ до нас було б початком кінця і можливого розпаду нашого великого сусіда бо його великі сусіди - Японія і Китай тільки чекають свого часу і будь-який варіант вирішення цієї політичної кризи їм на руку…

 

Оговтайся Росія - тебе розводять в міжпланетній грі.

 

І головне, що вчасно Ви зрозуміли, що Україну можна отримати тільки через кров Ваших солдат, а цього Російський народ може своїм керманичам не пробачити і «український євро майдан» буде взірцем толерантності, яка у періоди «революційні» не завжди відповідає характерові і ментальності Росіян.

 

А саме страшне, що Ви не бачите як Вас тягнуть до прірви – бо прихованим результатом Вашого загарбницького відношення до України є реальні санкції для послаблення Росії і другого такого нереального шансу потягнути Вас назад,  на 10-20 років у Ваших ворогів не буде.

 

І згадаєте потім, Ваші вороги це використають по повній.

 

А тому, Кримом можна і подавитися…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.