Відбувся установчий з’їзд партії “Контреліта”

04 березня 2014, 15:51
Власник сторінки
0
137
Відбувся установчий з’їзд партії “Контреліта”

1 березня 2014 року у Львові відбувся установчий з’їзд Партії “Контреліта”.

1 березня 2014 року у Львові відбувся установчий з’їзд Партії “Контреліта”. Вона створюється молодими людьми з чистою репутацією, які бажають сформувати якісно нову політичну еліту, що зможе витіснити з влади людей радянського покоління, які довели свою неспроможність реалізувати потенціал України. Саме тому, обрана дана назва. Гаслом партії є “Змінити, а не замінити!”, що виражає бажання її учасників реформувати українську політику, державу і систему загалом.
Головою партії став Іван Лендєл. До складу Правління партії були обрані Анна Пахомова(зовнішній відділ) та Андрій Климчук(внутрішній відділ). Наглядову раду очолила Ірина Чорненька, а членами НР стали Лілія Познахівська та Ірина Сатарова.
Програма партії доволі стисла і є скоріше концепцією. Планується детальне обговорення всіх важливих питань, результати якого ляжуть в основу повної програми. Вона буде затверджена після державної реєстрації партії, як і багато організаційних змін, що покликані підкреслити особливості даної структури.
До понеділка оновиться сайт партії: з’явиться інформація про керівництво, тези повної програми, установчі документи ітд. З цього ж дня і почнеться збір підписів у її створення партії. Оргкомітет закликає усіх зацікавлених підписуватись на сторінки у соцмережах чи email-розсилку та надсилати свої питання.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.