Диву даюся

24 лютого 2014, 17:11
Власник сторінки
Понт Аксінський
0
299

Тут без психологів не обійдешся

Режим зазнав поразки, всі щурі порозбігалися, хамелеони перехамелеонилися, Януковича злили всі, кому не лінь, в тому числі і Путін, він перший взагалі-то, навіть регіонали визнали, що це був злочин проти людства...

Але далі сидять дрібні хворі на голову хом'ячки ака вафльоров і лиють одноманітне, давно вже нікому не цікаве лайно. 

Я розумію, що у них шок і стрес, може то їм допомагає проходити психологічну реабілітацію, але на що вони ще сподіваються - не розумію. 

Власник даного ресурсу втік, не озираючись, всі тролі залишилися без фінансування. Які тролі в самом дєлє, як він ФК Металіст з бразильцями залишив без фінансування. Тут "лента редакции" вже давно не поновлюється.

Дебілоїдів з коцапізмом головного мозку розвели свої ж, як котят. Вони нікому не потрібні, ані Януковичу, ані Путіну, ані, тим більше, нормальним людям України. А воно, бідолашне, сидить, сере і далі про щось мріє. 

Ну та візьми лопату, як заповідав тобі Азіров і йди копати капусту, щоб відволіктися від трагедії. Або чемодан-вокзал спробуй. Кажуть, у Костромських болотах лікувальний клімат. 

Але не може так хом'ячок. Він буде плакати, смердіти, гризти солому і мріяти, що колись виросте у скунса. 

Жалкоє зрєліще. Лузери.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.