Чи чули ви, що таке буває

23 лютого 2014, 11:03
Власник сторінки
Понт Аксінський
0
410

Що іноді й п'яний співає

А ще буває, що "власть міняєцця". 
І тоді у одних губа закочується, а у інших навпаки. І першим доводиться, буває, нести відповідальність за дєла недавно минувших лєт. Всяке буває. От генпрокуратуру у нас свободівець очолив. Буває. 
Я так думаю, що декому буде зараз буба. За всьо хороше. І в "назіданіє" наступним поколінням.
От Гепа з Допою передумали бути сепаратистами. Буває. 
А от, цікаво, наприклад, активний блогер Игорь Измайлов, який тут неодноразово, у засобі масової інформації, закликав до сепаратизму, теж уже передумав? Бо на всякий випадок його заклики зафіксовані і є така ініціатива звернутись до нових органів нагляду задля перевірки. Справа ж серйозна, державна зрада та таке інше. Кримінальний кодекс же ніхто не відміняв.
А є ще такий блогер, як Бурлака-Геїч, який мені особисто, Станіславу Кукареці та іншим блогерам прямо і прилюдно погрожував, що ми знаходимося на гачку у спецслужб і за нами скоро виїдуть. Зафіксовано та й свідків знайдеться з десяток мінімум. Буває.
І знаєте, після смертей, до яких призвела в тому числі дана пропагандонщина, дуже зараз навіть є ініціативи певні використати правосуддя. При чому, в рамках демократичного законодавства, а не беспрєдєлу, як це було досі. 
А де Курченко, який має захистити зараз своїх дописувачів від кримінального кодексу? Кажуть, що нема. Що не до них йому зараз. Буває.
Ну до зустрічі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.