Путін зламався і відкрито проситься вигідно торгувати з ЄС

28 січня 2014, 17:04
Власник сторінки
0
222

Росія запропонувала ЄС сформувати зону вільної торгівлі з Євразійським економічним союзом

"Росія запропонувала керівництву ЄС сформувати зону вільної торгівлі з Євразійським економічним союзом. Про це повідомив президент РФ Володимир Путін.
"В якості конкретної ідеї запропонували керівництву Євросоюзу вивчити можливість формування зони вільної торгівлі між ЄС і створюваним Росією, Білоруссю і Казахстаном Євразійським економічним союзом... Важливо запустити відповідний експертний діалог", - заявив Путін у вівторок на прес-конференції за підсумками саміту Росія-ЄС."

Пав останній гетеросексуальний оплот православної цивілізації! 
Путін готується легалізовувати гомосексуальні шлюби і вводити ювенальну юстицію. 
Патріарх Гундяєв готовий визнати зверхність Папи Римського. 
Російськи виробники ламають голову, переводячи православні метри і сантиметри в сотонатівські ярди і дюйми.
Кісєльов готує цикл передач про щасливе майбутнє Росії в складі ЄС.
На вулиці сіл і міст в настрої ейфорії виходять натовпи громадян з прапорами кольору веселки, від тотального вступу в гомосексуальні зв'язки щасливих росіян відштовхують лише складні метеоумови.
Друкарські верстати не справляються з масштабами нових методичок, що друкуються для штатних пропагандонів.

Тим часом, в Україні тихо відбувається цивілізаційна, геополітична революція гідності, в якій беруть участь люди незалежно від віку і місця проживання:
26.01.2014 ветеран знешкодив авто з тітушкамі, проломивши їм лобове скло палицею, після чого намагався протистояти двом бійцям беркута, які гасили людей, що зібралися біля Запорізької ОДА, світлошумовими і газовими гранатами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.