Військовий журналіст зі Львоа відзначений премією "Мед і Перець"

13 січня 2014, 13:48
Власник сторінки
0
174
Військовий журналіст зі Львоа відзначений премією  Мед і Перець

Керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковник Олександр Поронюк вдруге відзначений премією «Мед і Перець»

Наприкінці 2013 року на сайті телеканалу «Львів-ТБ» завершилось голосування у проекті «Мед і Перець» – медіа-рейтингу прес-секретарів, які очолюють інформаційні структури установ, що беруть активну участь у житті Львівщини.
Конкурс «Мед і Перець» триває із 2008 року. Уперше, інтерактивне оцінювання фахових якостей керівників львівських прес-служб проводилось на сайті, запущеному власкорами загальноукраїнських телеканалів. Усі охочі могли подарувати або відібрати бал у номінантів і, при бажанні, обґрунтувати своє рішення. Цього разу за найвищу сходинку п’єдесталу змагалися 17 прес-секретарів, серед яких п’ятеро – представники силових структур. Опитування проводилось анонімно, з використанням спеціального лічильника на сайті телеканалу.
Відзначимо, що у топ-п’ятірці силового блоку найкращий рейтинг здобув керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України  підполковник Олександр Поронюк. 
Офіцер-журналіст отримав найвищий бал довіри  – аж 405 голосів від цивільних колег та пересічних громадян, залишивши позаду  колег із ДСНС, МВС, СБУ та ДПСУ. Серед решти колег по цеху, військовослужбовець поступився лише прес-секретареві голови Львівської міської ради Христині Процак, яка набрала 595 голосів. Однак, залишив далеко позаду навіть таких серйозних конкурентів-медійників, як прес-секретарі голів Львівської обласної ради та облдержадміністрації.
Як відзначили модератори проекту, перемога представника Збройних Сил не є несподіванкою. Адже він  в 2010 році вже посідав призове місце у аналогічному конкурсі. Повторний результат це підтвердження високих професійних якостей.
Організатори підкреслили, що військові не продукують такого валу інформаційних повідомлень як, для прикладу, прес-служба міської ради. Тим не менше, журналісти регіональних та львівських видань знають, що з усіх ключових подій у регіоні, вони завжди вчасно отримають необхідну для підготовки матеріалів інформацію у медіа-центрі. У військових журналістів також, можна отримати вичерпний коментар з того чи іншого питання. До того ж, не забули відзначити численні виїзди на полігон, цікаві інформаційні приводи, що стосувалися життєдіяльності військ, організовані за участі підполковника Олександра Поронюка.

підполковник Володимир Скоростецький,
Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.