Фізичне знищення влади необхідне просто зараз!

28 грудня 2013, 11:36
Власник сторінки
0
332

Днями сталася жахлива подія, проминути повз якої не зміг ніхто. Це – звіряче побиття журналістки Тетяни Чорновол, що було організоване разом з Пшонкою та Захарченком – двома виродками.

Пишу я це тому, що це цілком очевидно. Віктор Янукович особисто схвалив побиття Чорновол.

Тетяна писала про розкіш представників окупаційної влади в Україні. За що й поплатилась. Висвітлювати ці події не наважаться багато чоловіків, а Тетяна змогла.

Побиттю Черновол передували напади на активістів Майдану та спалення їхніх автівок.

Влада Януковича, що вихована на радянських звичаях приниження людської гідності взяла на озброєння російські методи. Тільки от… народ попався не той – українці. Ми не пробачаємо, коли нас б’ють в обличчя. І порівняння з жидом Ісусом не коректне – ми не християни, ми передусім світська держава.

Не йдеться навіть про європейські стандарти, яких насправді не існує. Не йдеться про закони, що дишло. Йдеться про справедливість: чоловіки побили жінку і мають бути покарані.

Майдан триває і його підживленням, якби сумно це не звучало – слугує і побиття Чорновол, як свого часу і отруєння Ющенка.

Вся нинішня влада має бути покарана. Віктор Янукович терміново потребує хімічної кастрації, Пшонку мусять відправити на виправні роботи, позаяк він розжирів і так само причетний до багатьох вбивств. На цих роботах він має здохнути від серцевого нападу. Пан Ахмєтов повинен бути публічно закотаний в асфальт, відповідно до звичаїв донецького регіону. А міністр Захарченко – забитий батогами до смерті.

Це є цілком європейські звичаї, які практикуються століттями. Ну так, ми забули про Олександра стоматолога та його брата. Ці дегенерати заслуговують на довічне бомжування. Мусять жити на вулиці і подихати від своєї алкогольної хвороби.

Те саме стосується і найближчого оточення ката Януковича.

 

Це цілком справедливе та гідне покарання для покидьків.

 

Ну а ми, прості громадяни мусимо усвідомлювати: у наших руках є наше майбутнє. Кожен хто перебуває зараз у владі, у міліції – слугує злочинному режимові. І абсолютно зрозуміло, що нема на що ображатись, коли розпочнеться відстріл владної та міліційної наволочі. Вночі, темно: чи то пістолетом чи то кувалдою по голові. Адже вбивати не можна людей. Вони – разом з Януковичем – недолюдки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.