Амосов - перший євромайданець!

06 грудня 2013, 23:59
Власник сторінки
Слуга государев
0
188

Все життя ця велика людина була переконана, що краще життя лише на Заході.

Тілик що переглянув фільм до 100-річчя М. Амосова. Так склалося, що я був одним з пацієнтів, якому у 1994 році зробили операцію на серці в Інституті кардіології. Зізнаюсь, що вперше почув про його статтю "Ідеологія для України". Прочитав. Задумався. Скажу, що не зі всім згоден, але це не важливо. Важливо те, що ще у 1997 році ця велика людина намагалась відкрити нам очі і направити в сторону Заходу. Тому я не буду писати свої думки, а просто вставлю маленьку частину цієї статті, яка дуже актуальна сьогодні, коли народ намагається повернути країну на шлях культури, стандаотів і цінностей. 
Куда идти? Только на запад, к созреванию, к стандартам Северной Америки. Нужно учить английский: на нем уже идет Интернет и много чего еще будет. В США утекают умы со всего света. Кроме того, там есть наша диаспора - поможет, не столько долларами, сколько влиянием. На Россию заглядываться не стоит. Будущее ее туманно. Всплеск, что организовал Сталин, во-первых, не был столь велик, как показывали коммунисты, во-вторых, дорога повела в тупик. Передовых технологий там нет. Но одно важно: нельзя забывать русский язык - он еще долго будет нужен Украине - для экономики, как проводник к науке, не столько российской, сколько западной, переводной. Не говоря уже о Пушкине, Гоголе, Толстом и Достоевском. Только переживут ли они Интернет? 
Україна має бути єдиною європейської країною! Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.