Кому - Майдан, а кому – привід для бикування !

26 листопада 2013, 16:14
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
161

Соцмережами якось спочатку несміливо , а потім з переходом в істеричність пронеслася інформація про те, що під УНІАНом горді опозиційні кролики під проводом Гіпер-пупер-супер-кроля розчавили СБУшну г

  Тобто клінічний випадок, коли натовп угледів у антерористичному сканері  автомобіль прослуховування  саме їх – гіперпуперсуперкроликів. Як правило, такі автомобілі завжди супроводжують  масові заходи, і їх завданням є сканування ефіру на предмет терористичних загроз, тож гіперсуперкріль відчув у присутності цього сканера сам себе вибуховою речовиною особливої вибухової сили, приблизно як діжа задавненої квашеної капусти…І він вже збирався вибухнути . як перед тим вибухав  гнівними тирадами, але  очевидно СБУ-шний мікроавтобув почав генерувати провокативні мікрохвилі  і гіперсуперкріль зрозумів  - його статус одна/третьої верховного Ктулху може бути перебита генератором, а генератор вам – це не наколоті апельсини , це наколоті лохи, без яких  хрін повернеш статус головного Євроасоціятора, тож заради перехоплення ініціативи у цій безповоротно втраченій площині терба діяти рішуче, мінімум як Троцький свого часу діяв. Ось як описує історію з розгромом службового автомобіля якийсь 

Андрей Черников (Фейсбук):

«На углу с Трехсвятительской, напротив агентства УНИАН был припаркован белый микроавтобус Фольксваген. Он никому не мешал, вокруг него не было людей, но время от времени кто-то в него заглядывал и даже пытался раскачивать. После своего выступления к микроавтобусу подошел решительный Яценюк, милиционер, стоявший рядом с машиной, пытался тому что-то объяснить. Затем подошел Тягнибок. За ними пошли и другие люди. Сразу прошел слух, что это машина прослушки. Кто-то снял с машины номера, затем ее снова начали раскачивать. Люди фонариками и телефонами посветили сквозь стекло, за ним четко просматривалась фигура водителя. Вскоре водитель открыл дверь и показал какую-то бумагу. Кто-то крикнул, что идет Беркут и указал в сторону гостиницы Днипро. Поскольку там были люди (всего здесь стояло около 10 тыс. человек), то было не вполне понятно, как спецназ собирается прорываться сквозь эту толпу. http://www.youtube.com/watch?v=uhwTxoMSNtk&feature=youtu.be И Беркут показался на Трехсвятительской – около 50 (еще столько же стояли выше по улице) вооруженных и в касках спецназовцев шли по направлению к автобусу и к нам. Беркут подошел к нам вплотную и остановился. Толпа медленно пошла на спецназ. Чуть-чуть потолкались. Беркут выжидал. И тут на спецназ рванула толпа человек из 200, сзади бежали другие. Спецназ начал отбиваться дубинками. Первые пострадавшие выскакивали из толпы, приходили в себя и снова лезли в драку. Вскоре было видно, как была пущена струя газа, но она направлена была не Беркутом, а в Беркут кем-то из толпы. Вот видео:http://www.youtube.com/watch?v=F5xdqqTutJ4&feature=youtu.be 

Ко мне побежал человек в черном и черной маске, но не в униформе. Он нервно огляделся и влился в отряд Беркута. Послышался неприятный звук от ударов дубинками, запахло газом. Затем Беркут чуть отступил. Пока все переводили дух, толпа запела гимн Украины и кричала «милиция с народом». Возле автобуса в толпе митингующих прозвучали два взрыва, но не мощных. Ведущий на сцене говорил что-то не очень внятное. А затем на экран вывели картинку с Трехсвятительской – много черных касок и Тягнибок у микроавтобуса. Эту картинку ведущий митинга сопровождал словами о провокациях власти. Но толпа не восприняла это как призыв рвануть в атаку. Спустя несколько минут отряд из 100 спецназовцев, стоящих у консерватории, был призван на помощь тем, кто был на Европейской. Они пробежали по подземному переходу. Прохожие и демонстранты били их зонтами и сумками по каскам, кричали «ганьба» и «пи----сы».

http://www.youtube.com/watch?v=t2eUWk1-y2I&feature=youtu.be 

Эта сотня обогнула квартал, чтобы зайти наверх Трехсвятительской и оттуда идти на Европейскую – помочь тем спецназовцам, которые к тому времени уже освободили микроавтобус. Когда стало ясно, что их помощь не понадобится, они развернулись и ушли. Один из них сказал «пи---ц Фольксвагену». Они уходили колонной, от них пахло резиной и газом.»

А перед тим ще був мало пояснимий з раціональної точки зору штурм КМУ, в котрому по неділях хіба що чергові перебувають, а чиновники вищого ешелону в цей час готуються до веселого, як завжди в Україні, наступного тижня.

Отже маємо у чистому вияві кілька статей кримінального кодексу , маємо чисте бикування, і що можна вважати кінцевою метою такого перетворення кроликів у тигрів ледь не  «таміл ілама»? А кінцевою метою таких дій є показ українців як недолюдей, для котрих ніякі закони не писані і ніякі процедури, що є основою європейського життєвого устрою ніякої вартості не мають. Враження таке, що за людей , котрі можуть потрапити під каток «беркутів» ніхто із лідерів партійного майдану  не збирається, їм навпаки потрібна кров…Ну прямо вам – кролики-упирі …А чому б тоді у випадку, коли «беркути» не натовчуть нікому із політиків фізіономію не вдатися до самопобивання, і це буде  останній довід  королів..То чому б їм, у боротьбі за зрив підписання угоди у Вільнюсі, не вдатися до грубої сили Віталія Кличка – отак щоб Чемпіон Світу порозмалював їм фізіономії поза рингом, неспортивненько воно, звичайно, Але що поробиш заради великої мети, адже якщо Янукович ставить свій підпис на угоді про Асоціацію з ЄС, він одночасно ставить свій підпис і на політичній перспективі усіх нинішніх вождів опозиції.  А це вам вже не бусики громитт  і барабанити марші по шоломах «беркутів».

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.