Занадто «розвинена» демократія?!

22 листопада 2013, 08:09
Власник сторінки
0
110

Політична партія «Демократичний альянс», що позиціонує себе як християнсько-демократична партія, декларує свою діяльність на засадах християнсько – демократичної ідеології. ЧИ ЦЕ ТАК??

На палітрі українського політикуму нещодавно з’явився новий політичний колір – політична партія «Демократичний альянс», що позиціонує себе як християнсько-демократична партія, заснована громадсько-активними соціально-відповідальними українцями, та декларує свою діяльність на засадах християнсько – демократичної ідеології. Сказати, що це об’єднання кориcтується підтримкою широких верств населення нашої країни, як то мовиться в Одесі, швидше ні, чим да. Спробуємо разом з тобою, шанований читачу придивитись ближче до цього утворення.
З одного боку, партія орієнтується на християнський образ людини та її недоторкану гідність, опирається на основні цінності: свободу, солідарність і справедливість, тобто з ідеологічної точки зору «одним пострілом вбито 2 зайців» - задоволеними залишаться різні прошарки нашого багатогранного суспільства. Демонструючи, принаймні на словах, європейськість та напереборне бажання долучити країну до Європейського Союзу, подолати корупцію в Україні - на перший погляд, партія діє в інтересах наших громадян. Але, в нашій державі завжди  є одне болюче «але», ось і тут ми не зможемо залишитись без нього…
16 листопада 2013 року в конференц-залі готелю «Мир» (м.Київ, просп.Голосіївській, 70) лідерами ПП «Демократичний Альянс» проведено політичну раду за участю керівників регіональних осередків партії (30 осіб). І разом з тим, відбулась акція протесту проти діяльності цієї «структури» біля її «офісу». Адже, придивившись ближче, починаєщ розуміти, що фінансується партія незрозумілими іноземними (читай американськими) фондами. Виділені кошті магічним чином зникають, залишаючи лише борги за функціонування центрального органу та регіональних осередків партіі. Ось і залишається займатись де-не-де самопіаром активістам на місцях, бо їх лідерам не вистачає часу та й очевидно бажання займатись тим, що задекларували при створенні.
Лідер партіїї «Демократичний Альянс», нещодавно відвідав Дніпропетровськ, де, відповідаючи на запитання журналістів, вислововив свою повну підтримку ЛГБТ-спільноті (ЛГБТ – акронізм, виникший в англійсьій мові, використовується для визначення геїв, лесбійок, бісексуалів і трансгендерів,уяви собі  – ще  є  такі є). Тобто  все ж таки, дещо «В.Гацько та Co», вдається - маніпулювати думками та почуттями наших людей.
Так, у захисті прав і свобод сексуальних меншин для політичної структури, яка сповідує європейські демократичні цінності є звичайним явищем. Але, для партії, яка сповідує християнські моральні цінності це  є кричущим та ганебним фактом: тому що, наше суспільство на 97% не сприймає та не підтримує сексуальні меншинства та одностатеві відносини (за результатами соціологічних досліджень, проведених Фондом «Демократичні ініціативи» та Центром соціологічних досліджень О. Разумкова). Країна у нас звісно толерантна, люди добрі, щирі та відверті, але виховані на християнських цінностях, на палкому та ніжному коханні між чоловіком та жінкою.
Вже не вперше, представники мас-медіа задють таке питання лідерам “Демократичного альянсу”, адже на це питання наштовхують і інші факти… для прикладу, можете придивитися до деяких знатних особистостей організації - заступника лідера та Вінницького лідера т. зв. “альянсу” Романа Матохнюка.. які на власних сторінках соц мережі розміщуюють відео сюжети, фото, тощо “нетрадиційного” сексуального характеру… іноді навіть коментують ці матеріали.
Нічого дивного… можна сказати про це, якщо поглянути на европейські аналогічні організації та їх лідерів у соціальних мережах!
Жодним чином не закликаючи тебе читач до гей-нетерпимості, спробую разом  з тобою зрозуміти парадокс: за ідеологією партія сповідує християнські та моральні цінності, при цьому підтримуючи сексуальні меншинства. Тому й напрошуються лише 2 висновки: або політикани та «ділки» з «Демократичного Альянсу» використовують гей-спільноту для здобуття електоральної підтримки; або В.Гацько, зі своїм найближчим оточенням, на американські гроші сповідує «вільне кохання»…
Потрібно задуматись над тим, що потрібно для державі, а що для її нації… І якщо ми не говоримо про економіку… то поговорім про культуру того, що намагаються нам проповідувати західні сусіди… ТА ЩЕ Й ЧЕРЕЗ НАС САМИХ :-)
Занадто «розвинена» демократія?!

Украинский диссидент

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.