Комерсант на держслужбі.

31 жовтня 2013, 01:28
Власник сторінки
0
786

Скандал з незадовільною роботою УДЗА Васильківського району і небажання представників цієї установи на запит голови районної ради

бути присутніми на пленарних засіданнях Васильківської райради знайшов своє продовження.

Виявляється, що начальник УДЗА Сергій Морський, перебуваючи у період з липня 2012 по вересень 2012 року на посаді Заступника начальника УДЗА Васильківського району Київської області станом на 15.07.2012, згідно витягу ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців перебував у засновниках ТОВ «Аналітично-консалтингова компанія «КМ-Груп».

Тобто, перебуваючи на державній службі, пан Морський одночасно був засновником комерційної структури. Свого часу за подібні правопорушення постраждав Васильківський міжрайпрокурор Морозюк, якого звільнили з посади.

Як відомо, нещодавно після численних скарг на роботу УДЗА депутат Васильківської райради Микола Неділько звернувся з запитом про присутність на сесіях начальника УДЗА, однак районна рада отримала фактично відмазку про недоцільність в присутності на сесіях райради представників УДЗА. Таким чином, керівник УДЗА Сергій Іванович Морський продемонстрував своє відношення не тільки по відношенню до депкорпусу, а й до всієї громади Васильківського району, яка вимушена платити великі побори за послуги «КМ-Груп» та вистоювати у довгих чергах.

В той час, коли працівники УДЗА сприяють у присутності та рекламуванні «КМ-Груп», як землевпорядної організації, комунальному підприємству «Центр розвитку інвестицій Васильківського району» заблокована будь-яка співпраця.

Прямі прояви корупції в Управлінні дерземагенства Васильківського району озвучені керівнику Держкомзему України Сергію Тимченку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.