У Вінниці інспектор ДАІ «нарвався» на депутата

23 жовтня 2013, 16:23
Власник сторінки
0
338
У Вінниці інспектор ДАІ «нарвався» на депутата

- Ти що не знаєш хто я такий? Я Ткачук! Я помічник народного депутата!!!

Кілька днів тому у Вінниці близ ринку «Урожай» прямісінько під знаком «Зупинку заборонено» зупинився автомобіль ToyotaLand Cruiser з «блатними» номерами АВ 0016 II.  Сержант ДАІ, який справно ніс службу на вказаному посту, не передбачаючи нічого лихого, підійшов до водія позашляховика і вказав йому на порушення правил дорожнього руху. Міліціянт взявся складати протокол порушення ПДР. Аж раптом почув:

Ти що не знаєш хто я такий? Я Ткачук! Я помічник народного депутата!!!

Як виявилось сержант «нарвався» на відомого вінничанина Ігоря Ткачука - депутата Вінницької міської ради, головуобласної організації партії Кличка «Удар» та до того ще й рідного брата нардепа Григорія Ткачука.

Для водія-порушника увага з боку інспектора, вочевидь, стала несподіванкою - не часто перед його «Лендкрузером» майорять смугасті палички даішників. А звинувачення у якихось порушеннях та, більше того, намагання встановити відповідне покарання взагалі спантеличили віп-персону. Проте Ігор Ткачук швидко увімкнув захисну реакцію - почав агресивно сперечатись. 

Випадкові свідки чули, як він в образливій формі погрожував співробітнику державтоінспекції звільненням з посади. Депутат залякував сержанта своїми зв’язками в міліції, прокуратурі та судах. Але в інспектора «дороги назад» вже не було, тож йому довелося забирати водійське посвідчення у порушника. Пропустивши «повз вуха»образи, даішник (на власний страх і ризик) все таки склав протокол із штрафом у 255 гривень.

Ткачук був просто обурений зухвалістю інспектора і навідріз відмовився підписуватипротоколЛише після того, як сержант залучив до справи випадкових свідків, які поставили свої підписи, вдалося вилучити права у Ткачука.

Потому Ткачук ще з пів години ходив пішки по Урожаю з телефоном в руках. Він все-таки зміг все «порішати» і забрати в ДАІ свої права.

Джип Ткачука взагалі має погану звичку нехтувати простими правилами поведінки на дорозі (і тротуарах) зухвало маневруючи вулицями міста. Для прикладу нещодавновипадкові перехожі стали свідками як останній виїжджав з площі Театральної по тротуару поміж людей, які знаходились на зупинці, ігноруючи їхнє обурення.

 

http://i-vin.info/news/u-vinnytsi-inspektor-dai-narvavsya-na-deputata-2610
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.