Знову проплачені акції...

21 жовтня 2013, 06:11
Власник сторінки
0
120

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ ОБУРЕНЕ ВИКОРИСТАННЯМ ПЕНСІОНЕРІВ В ОПЛАЧЕНИХ АКЦІЯХ.

Під стінами Міністерства охорони здоров’я України зібрались люди, які імітували пікет. Натовп на дві години перекрив вхід до будівлі Міністерства та частково паралізував роботу відомства. 
Пікет не був акцією громадянської непокори чи реакцією суспільства на проблеми, що виникли, зокрема, в галузі охорони здоров’я. Це був оплачений невідомими особами захід, за участь в якому пенсіонери, як основні учасники, отримали платню – 30 гривень. 
Свідченням усього вищевикладеного є світлини, зафіксовані представниками засобів масової інформації, на яких зображено, як з учасниками відразу розраховуються: людям дають 50 гривень, а ті повертають 20 гривень решти. Ці особи навіть не чекали завершення «пікету», а отримали розрахунок на місці, під стінами будівлі МОЗ України, просто під час заходу. 
Обурення викликає цинічний підхід невідомих осіб до організації цього заходу: коли використовують пенсіонерів, які через скрутні життєві обставини, за 30 гривень готові прийти і потримати перед будівлею МОЗ України заздалегідь підготовлені плакати з гаслами. Це не прояв політичної боротьби, а замовний та оплачений захід, який немає нічого спільного з цивілізованими акціями протесту. 
Не зважаючи на те, що заступник Міністра охорони здоров’я України Роман Богачев протягом двох годин спілкувався із представниками учасників пікету, конкретних вимог та пропозицій з їх боку не було озвучено . 
МОЗ України завжди було відкрите до усіх громадських ініціатив, суспільних обговорень тих проблемних питань, які існують в галузі, і готове робити це і надалі, але в цивілізованій і конструктивні формі, повідомили у прес-службі відомства.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.