Кум Ющенка посміявся з боягуза Палатного

15 жовтня 2013, 19:09
Власник сторінки
0
168

Павло Ярошенко посміявся з «дитячих страхів» заступника голови партії «УДАР» Артура Палатного.

 Загартований у бандитських розборах 90-х бізнесмен – один із спонсорів політичної сили В.Кличка, П.Ярошенко відверто не зрозумів істеричні настрої одного з лідерів партії А.Палатного, який вже від власної тіні лячно починає хреститися.

 Цього разу політика нажахала уявлена ним теорія змови, яку плетуть навколо його персони підступні журналісти.

 Свято вірячи у бажання провідних українських ЗМІ поставити крапку на його політичній кар’єрі, А.Палатний вирішив вимагати від П.Ярошенка знайти і покарати негідників, використовуючи для цього будь – які репресивні методи: переслідувати журналістів, бити їх на вулицях, залякувати їх родини і колег, «ламати» сайти Інтернет – видань чи блокувати їх роботу ddos - атаками.

 Причиною такої ненависті до представників ЗМІ стало розміщення декількох журналістських розслідувань, які стосуються зв’язків А.Палатного і В.Кличка з кримінальним світом України та близького зарубіжжя.

 Аргументованість і доведеність наведених журналістами фактів, при цьому, лякає А.Палатного чи не найбільше, оскільки він виявився найслабшою ланкою, яка з’єднує через нього криміналітет із В.Кличком – політиком, який не може дозволити собі таких плям на репутації. Палатний переконаний, що останній йому цього не пробачить.

 Однак, виплеснувши свої душевні острахи П.Ярошенку, А.Платний не почув очікуваних ним втішань і був ошелешений справедливим питанням: «ну то що ж робити, якщо все це правда?».

 Не звикши тримати удар, очільник «УДАРу» втратив будь – яке відчуття реальності, яке включає такі «незначні» речі, як свобода слова, конституційні права людини і громадянина чи свобода доступу до публічної інформації.

 Останні звіти українських «моніторів» у сфері діяльності ЗМІ одностайно вказують на зростаюче число випадків порушення прав журналістів. І відбувається це завдяки таким от «опозиціонерам» - боягузам, які ладні ламати людські життя аби тільки приховати свої злочини і прорватися до влади.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.