«УДАРівці» звернулися з позовом на Віталія Кличка

14 жовтня 2013, 07:26
Власник сторінки
0
129

В інформаційному просторі вже неодноразово з’являлася інформація, що Віталій Кличко не розрахувався за роботу з особами, які працювали на користь очолюваної ним партії під час виборчої кампанії 2012 р

І сам Кличко підтвердив, що з такими проханнями до нього дійсно зверталися «Такі прохання існують, ми знаємо про такі випадки і зробимо все, щоб ті фінансові зобов’язання, які взяла на себе партія «УДАР», були виконанні» - заявив Кличко після закінчення виборів. На запитання про те, коли такі борги можуть бути погашені, Кличко відповів: «Я думаю, протягом місяця, максимум до нового року це питання буде вирішено». Вже закінчується 2013 рік, і скоро можна відсвяткувати річницю заяв Кличка, а проблема залишається актуальною.
Нещодавно, члени Макіївського міського осередку «УДАРу» Генадій Волошин та Ілля Єлін в черговий раз заявили, що до них не надійшли кошти для розрахунку з людьми, які працювали на користь зазначеної політичної сили під час виборів 2012 року. Тому, вони розпочали збір підписів під колективним зверненням до правоохоронних органів про факти чисельних фінансових махінацій з боку керівництва «УДАРу». Оскільки зарахування на роботу до партії було неофіційним, із доказів люди мають лише копії матеріалів електронного листування між районними осередками структури та обласним штабом.
Відповідно до заяви, представників «УДАРу» вони вважають, що основним винуватцем у цій ситуаціє є керівник обласної організації «УДАР» Євген Фірсов, який надавав центральному штабу фіктивні фінансові звіти щодо кількості залучених у виборчому процесі осіб, витрати на відшкодування проїздів, харчування спостерігачів на виборчих дільницях та інші суміжні витрати.
Деякі активісти обласної організації «УДАР» впевнені , що Фірсов діяв спільно з народними депутатами України Віталієм Ковальчуком та Володимиром Куренним, про що свідчать їх вказівки про збільшення бюджету минулорічної виборчої кампанії обласного осередку «УДАР» в два рази - до 40 мільйонів гривень.
Також, «ударівці» преконані, що збільшення бюджету було здійснено з метою подальшого привласнення коштів Фірсовим за рахунок надання до центрального штабу партії фіктивних звітів, які Куренний і Ковальчук за «відкати» пропускали без заперечень.
І така ситуація є не унікальною, у такому положенні опинилися люди по всій країні.
Лише у Хмельницькій області в партії не розрахувалися із понад 2000 робітниками. Про те суму заборгованості почути так і не вдалось, адже гроші виплачувались за «закритими дверима».
Але скоро добігає кінця всеукраїнська компанія «Тримай УДАР» і вже 20 листопада зберуть підписи тих, хто не отримав гроші і назвуть остаточну суму боргу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.