Борги «УДАРу» б’ють по його репутації

10 жовтня 2013, 07:05
Власник сторінки
0
125

Після парламентських виборів 2012 року Віталій Кличко, хоч і заявляв про повернення заборгованості перед людьми, які працювали на виборчу кампанію партії, жодної копійки їм так і не повернув.

Не змінили ситуацію і численні акції протесту організовані ошуканими помічниками «УДАРу», які тривають вже близько року!!! Не хочуть помічати керманичі «УДАРу» людей, які свій час, сили та здоров’я віддали нинішнім народним обранцям від партії Кличка працюючи членами комісій, агітаторами, що ходили по домівкам виборців з тонами агітаційної літератури, мерзли в «ударівських» наметах…

Тому геть не дивно, що керманичі «УДАРу» дочекалися всеукраїнської кампанії під назвою «Тримай УДАР!», яка розпочалась 25 вересня п.р. мітингом біля головного офісу партії в Києві та добре вдарила по репутації «УДАРу». Під час кампанії ошукані співробітники з різних областей оголосили збір, протягом двох місяців, підписів під зверненням до Віталія Кличка з вимогою розрахуватися з ними за роботу під час минулих виборів. Зібрані підписи під спільним зверненням будуть передані особисто лідеру партії напередодні Саміту «Україна-ЄС» 25-27 листопада п.р. у Вільнюсі.

Ошукані громадяни вже не довіряють Віталію Кличку й саме це змусило їх піти на крайні заходи. А як взагалі можна довіряти владу тим політикам, які «кинули» навіть своїх. За підрахунками ініціаторів всеукраїнської кампанії «Тримай УДАР!» в межах України «УДАР» заборгував десятки мільйонів гривень, і вже кількасот людей з десяти областей відкрито заявили, що з ними не розрахувалися. Люди дуже ображені ще з того, що вони повірили Віталію Кличку, а зараз керманичі «УДАРу» називають їх провокаторами.

Можливо проснеться совість у Віталія Володимировича, не захоче він скандалу напередодні доленосного для України Саміту та надасть вказівку скарбнику «УДАРу» розрахуватися за боргами.

А поки, що «УДАР» вербує нових «провідників» з народу та теж розповідає їм про щедру віддяку за роботу на Віталія Кличка під час президентських виборів.

Тож, Віталіє Володимировичу будемо чекати, що Ви все ж таки пан своєму слову й зможете довести не лише своїм колегам, а й політичним опонентам та європейським політикам, що з Вами можна мати справу й Ви не загрузли в боргах.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.